Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, Malta’da vatandaşlarla bir araya geldi. Göreve yeniden talip olduğunu belirten Başkan Çerçi, eksiklikleri tamamlayıp yola devam edeceklerini ifade etti.Başkan Çerçi’ye AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durman, Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Cömert ve Cumhur İttifakı Yunusemre Meclis Üyesi adayları eşlik etti. 

Başkan Çerçi İddialı “Cumhur İttifakı Yunusemre’de Seçimi Kazanacak” (2)

“Başkanımız her zaman bizi kucakladı”

Ziyaret esnasında Çerçi’ye eşlik eden MAK-GÖÇ Başkanı Cevdet Cömert, Başkan Çerçi’yle çok iyi bir uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, bir dönem daha görev başında görmek istediklerini belirtti. Cömert konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“Malumunuz yerel seçimler için yarış başladı. Başkanımız her zaman bizi kucakladı. Her isteğimizi yerine getirdi. Kendisine hepinizin önünde teşekkür ediyorum. Biz 92 yılında bu derneği kurduk. Kurduğumuz köprülerde yürümeye başladık. Başkanımız bu akşam bizi ziyaret etti. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin.”

Soma maden faciasını yaşayan işçi o anları anlattı Soma maden faciasını yaşayan işçi o anları anlattı

“Desteklerinize talibiz”

Malta semtinden destek beklediklerini belirten AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ise

“Bizim Malta’ya olan sevgimiz ve muhabbetimiz her zaman ayrıdır. Başkanımızla üçüncü dönem için yola çıkmış bulunuyoruz. 31 Mart gecesine kadar da dur durak demeden çalışmaya devam edeceğiz. Biz hem dualarınız hem de gayretlerinizle yanımızda olmanızı diliyoruz.” İfadelerinde bulundu.

“Bu ekip ve kadro için bir başarı hikayesi var”

Yunusemre Belediyesi’nin kurulduğu günden bu yana projeleri ile Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında olduğunu vurgulayan Çerçi,

 “Sizlerle çok uzun yıllara dayanan bir hukukumuz var. Cevdet ağabeyimle Evlad-ı Fatihan’ı ziyaret ettik. Aramızda sizin içinizden çıkmış ve beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız var. Hem partide hem de belediyede görev yaptık. Yine güzel bir ekip kurduk. İnşallah sizler de destek verirseniz yola yine birlikte devam edeceğiz. Projelerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Pek çok projeler ürettik. Yunusemre’nin çehresini değiştirecek pek çok eser hayata geçirdik. Çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza özel tesisler kurduk. Yunusemre, proje bakımından Türkiye’nin saygın belediyelerinden birisi haline geldi. Bu ekip ve kadro için bir başarı hikayesi var. Yazıldı, yazılmaya devam edecek.”  Şeklinde konuşru.

“Cumhur İttifakı Yunusemre’de seçimi kazanacak”

Beş yıl daha göreve talip olduklarını ve eksiklerin farkında olduklarını belirten Çerçi;

“Benim milletim kendine hizmet edene yanlış yapmaz. Herkes bizimle aynı görüşte olacak diye bir şey yok. Ama bu yerel seçim. Eksiğimizle beraber biz bu projeleri yaptık mı? Biz Türkiye’ye örnek belediye olarak gösteriliyoruz. Biz vizyonumuzla kaynak üretiyor ve hizmet yapıyoruz. CHP’li belediyelerin bunlara aklı yetmiyor.  Ben şimdi sizden destek istiyorum. Bizim elimizi güçlendirin. Herkes görecek. Cumhur İttifakı Yunusemre’de seçimi kazanacak. Bir beş yıl daha ekibimizle eksiklerimizi tamamlayıp, yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Allah razı olsun. En büyük güç halkın iradesidir. Sizlerin duasıyla ve desteğiyle bir beş yıl daha hizmete devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Hazırız ve kararlıyız “

Yunusemre’nin emin ellerde olduğunu vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ise, beş yıl daha yetki verileceğini inancını dile getirdi. Arınç konuşmasını şu sözlere devam etti:

 “Ben baba tarafından Yörük anne tarafından Çerkezim. Ama burada Roman benim, göçmen benim, Kürt benim diyorum. Bu şehri şehir yapan, mayasında bulunan bütün unsurlar bizde. Bu şehre dair hayallerimiz var. Maçı kafada oynamak diye bir tabir var. Biz güzel şeyler düşünüyoruz. Bu güzel düşüncelerin merkezinde sizler varsınız. Biz 22 yıllık bir iktidarın bugünkü bayrak taşıyıcılarıyız. Hazırız ve kararlıyız. Biz Yunusemre’de başkanımızdan eminiz ve kefiliz. 31 Mart gecesinden de zaferle çıkacağından şüphemiz yok” 

Kaynak: Derya Öztürk