Manisa Milli İrade Platformu, Filistin’e destek verdi Manisa Milli İrade Platformu, Filistin’e destek verdi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, seçimin ardından başladığı teşekkür ziyaretlerini hız kesmeden devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, teşşekür ziyareti kapasamında son olarak Yeni Harmandalı, Yeşilköy ve Çavuşoğlu Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Durbay ziyaretleri sırasında vatandaşlarla konuşarak vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinledi. 

Başkan Durbay; Halkımızın Beklediği Hizmetleri Üreteceğiz” (7)

Başkan Durbay'a ziyaretleri sırasında CHP Şehzadeler Meclis Üyeleri, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen ve Özel Kalem Müdürü Erdem Yıldırım eşlik etti.  Teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yeni Harmandalı Mahallesini ziyaret eden Başkan Durbay'ı mahalle muhtarı Muhtarı Veysel Akkoyun ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Durbay seçim zamanı destekleri için herkese teşekkür etti.

Başkan Durbay; Halkımızın Beklediği Hizmetleri Üreteceğiz” (5)

"Halkımızın beklediği hizmetleri üreteceğiz”

İkinci ziyateretini Yeşikköy Mahallesi'ne yapan Başkan Durbay burada da esnaf ve vatandaşlar ile birlikte karşılandı. Başkan Durbay, Yeşikköy Mahallesi'nde esnafı, kahvehaneleri ve evleri gezerek mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle sakinleri yıllardır alamadıkları hizmetlerden bahsedip sorunlarına çözüm istediler. Başkan Durbay mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek,

“Biz çok çalışmak ve hizmet üretmek için geldik. Mahallelerimizin alt yapı, üst yapı ihtiyaçları neyse tespit edecek ve hizmeti vatandaşımızın ayağına getireceğiz. Bahane üretmeden, ekibimle birlikte yıllardır halkımızın beklediği hizmetleri üreteceğiz”diye konuştu. 

Başkan Durbay; Halkımızın Beklediği Hizmetleri Üreteceğiz” (4)

Teşekkür ziyareti kapsamında son olarak akşam geç saatlerde  Çavuşoğlu Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Durbay, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorunlaını ve taleplerini dinleyen Başkan Durbay, mahalle sakinlerinin hak ettikleri hizmetleri alması için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyledi. Başkan Durbay son olarak kendisini seçim zamanı destekleyen vatandaşlara teşekkür etti. 

Başkan Durbay; Halkımızın Beklediği Hizmetleri Üreteceğiz” (3)

Başkan Durbay; Halkımızın Beklediği Hizmetleri Üreteceğiz” (2)

Başkan Durbay; Halkımızın Beklediği Hizmetleri Üreteceğiz” (1)

Muhabir: ÖZGE AY