Manisa'da 2. Etap Üretim Tesisi ve Lojistik Merkezi’nin temeli atıldı Manisa'da 2. Etap Üretim Tesisi ve Lojistik Merkezi’nin temeli atıldı

Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi, olan Nil Deniz Bal 13-15 Ekim tarihlerinde Bükreş’te düzenlenecek Dünya Kupası öncesi Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonunu belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Dutlulu, “Romanya’nın başkenti Bükreş’te 13 - 15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Aerobik Cimnastik Dünya Kupası organizasyonuna katılacak olan Türkiye şampiyonu sporcumuz Nil Deniz’i belediyemizde misafir ettik. Sporcumuz Nil Deniz'e büyük turnuva öncesi başarılar dilerim.” ifadelerinde bulundu.


Akhisarpor'dan Dutlulu’ya Süpriz
Akhisarspor, Başkan Dutlulu’nun doğum günü kutladı.

Yapılan bu süpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Dutlulu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla o anları şu sözlerle ifade etti, “Akhisarspor İdari ve Teknik kadrosu ile birlikte futbolcularımızı belediyemizde misafir ettik. Sürpriz yaparak geçmiş doğum günümü kutlayan Akhisarspor ailesine teşekkür ederim. Yeni sezonda futbolcularımıza ve yönetim kadrosuna başarılar diliyorum.”

[ilgili-haber=32816]