484.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım programında Manisalılar Fatma Turgut konseriyle coştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek konser alanına eşi Nurcan Zeyrek ve kızı Nehir Zeyrek ile Norm Ender'in yüzüncü yıl için yaptığı PARLA isimli parça ile giriş yaptı.

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu 18 (3)

Konser alanında Başkan Ferdi Zeyrek'i aralarında gören gençler 'Ferdi Başkan' sloganlarıyla konser alanını inletti. Konser alanında gençlere coşkuyla selam veren Başkan, Fatma Turgut'un söylediği ilk parçayı gençlerin arasında onlarla bir eşlik ederek dinledi. Gençler Başkan ile birlikte konserin ilk şarkısını dinlerken başkan ile fotografta çekilmeyi ihmal etmedi. 

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu 18 (1)

Fatma Turgut'un ilk şarkısının ardından Başkan Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ile beraber sahneye çıktı.

Sahneye çıkan Başkan Fatma Turgut'a; "Hoşgeldiniz Fatma Hanım Manisa'ma hoşgeldiniz" diyerek karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek Sanatçı Fatma Turgut'a çiçek ve içerisinde Manisa Mesir Macunu olan bir sepet hediye etti. 

Manisa Yunusemre Belediyesi'de ilk konser coşkusu Manisa Yunusemre Belediyesi'de ilk konser coşkusu

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (8)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, sahneden inmeden hemen önce "Fatma Hanıma son bir şey söyleyip ineceğim" dedi ve o muhteşem düet ortaya çıktı. Başkanın Şarkıya girişiyl beraber konser alanında gençler arasında Ferdi Başkan sloganları konser alanını inletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve Fatma Turgut 'İlkbaharda Kıyamet' isimli parçayı seslendirdiler.

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (5)

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (1)

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (10)

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (9)

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (18)

Başkan Ferdi Zeyrek'in Düeti Viral Oldu (16)

Muhabir: RESULENUR KANTAR