İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevinde de bulunan Ulaş Aydın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne genel sekreter yardımcısı olarak getirildi. Ulaş Aydın gelişmeyi sosyal medya hesabından;
"Sevgili dostlar,

Bazılarınızın bildiği üzere yakın zamanda yeni bir görev üstlendim. Önümüzdeki dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışacağım.

Görünmeyen kısımları ve yüzlerce çalışkan kahramanı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığım, hayatımın en öğretici dönemi oldu. 30 Ekim İzmir Depremi, iki yıl boyunca hayatı alt-üst eden pandemi, uzun süreli ve sürekli yoksullaşma, 6 Şubat Depremi, büyük İzmir sel felaketi, orman yangınları ile birlikte zorlu dönemler geçirdik.

Allah dağına göre kar verirmiş, bu zor dönemlerden alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Bu dönemden geriye; gerçek hayatla damıtılmış bir bilgi dağarcığı, halk sevgisiyle çalışan yetenekli yüzlerce insandan oluşan bir kamu çalışanı ağı, 21.yüzyılın sosyal belediyeciliğinin nasıl yapılıp yapılmayacağına dair her biri üstüne çokça konuşabileceğim tecrübe biriktirdim.

Şimdi heybemde biriktirdiklerimle, Manisa halkının değişim talebiyle seçtiği @ferdizeyrek_

Başkanımla birlikte Manisa’ya hizmet edeceğim, Manisa’nın güzel insanları için canla başla çalışacağım. PTT memuru bir anne ve babanın evladı, Cumhuriyetin imkânlarıyla yetişmiş bir bürokrat olarak ülkeme ve halkıma borcumu ödemeye devam edeceğim.

Kızılay evleri Demirci’yi karıştırdı Kızılay evleri Demirci’yi karıştırdı

Görevim boyunca iş arkadaşlığından öte bana yoldaş olan tüm İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum, istemeden de olsa kalbini kırdığım arkadaşım olmuşsa helalliğini istiyorum.

Hepimizin yolu açık olsun. Allah utandırmasın" diyerek duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ