Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı Gülşah Durbay, CHP İl Başkanlığı’nda bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma töreninde duygusal anlar da yaşandı.

Manisa'da günübirlik piknik alanı açık Manisa'da günübirlik piknik alanı açık

Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (4)

CHP Şehzadeler İlçe Örgütü'nce düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, partinin kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (5)

İlçe Başkanı Mert Özkösemen,

"Artık umut etmek için her şeye sahibiz. Diyebiliriz ki toplumumuzun özgüveni yerine geldi. Dolayısıyla inşa edeceğimiz sevgi ve birlikle, bu topraklarda bu coğrafyalarda bizim değerlerimizin aslında bu toprakların kadim değerleri olduğunu tüm coğrafyaya hissettireceğiz. Özgürlük, eşitlik, kardeşlik prensibiyle hareket edeceğiz. Bu başarı hepimizin başarısı. Bugün de bizim için çifte bayram. İyi ki varsınız hepinizin bayramı kutlu olsun." dedi.

Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (7)

Gülşah Durbay yaptığı konuşmasında,

"Çok buruk bayramlar da yaşadık ama ne mutlu ki bugün çifte bayram yaşıyoruz. Bu çifte bayramda Şehzadeler Belediyesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dalgalandırmak, bu başarıyı taçlandırmak bana düştüğü için çok mutlu ve çok gururluyum. Bugün Manisa Örgütü bir genel başkanı, bir büyükşehir belediyesi ve 14 ilçe belediyesi olan bir örgüt haline geldi. Bugün artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesi haline gelmiştir. Bu kaleyi sağlamlaştırmak da bizlerin elinde. Omuzlarımızda büyük bir yük var. Hepimiz yılmadan yorulmadan çalışacak, verdiğimiz sözleri tutacak ve sizler de bizim en büyük destekçimiz olacaksınız. Bundan şüphem yok. Bu duygularla hepinizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.   Ailenizle birlikte gönlünüzce bir bayram geçirmenizi diliyorum. Daha nice bayramlarda Türkiye'yi yönettiğimiz bayramlarda bir araya gelmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (10)Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (1)Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (2)Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (8)Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (9)Başkan Gülşah Durbay Partisiyle Bayramlaştı (6)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK