Salihli’de 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası kapsamında etkinlikler devam ediyor. Son olarak daha önce kaldırılan ‘’Ulusal Çevre Andı’’ Piri Reis Parkında yeniden Salihlililerle buluştu. Etkinliğe TEMA Vakfı, SALFOD, Çevre Derneği üyeleri ve Belediye Başkanı Mazlum Nurlu katıldı.

Başkan Nurlu, “Üzerimize Düşen Sorumluluğu Yerine Getireceğiz” (3)

Çevre Koruma Haftası ile ilgili konuşma yapan Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, gelecek nesiller için daha yeşil bir dünya bırak gerektiğini vurguladı.
Gelecek nesillere yaşanılabilir bir çevre bırakmak için belediye olarak sorumluluklarını yerine getireceklerini ifade eden Başkan Nurlu

“Çevre, muhafaza edilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde bırakılması gereken bir emanet. Bu emanetin gelecek kuşaklara bırakılmasında hepimizin üstleneceği sorumluluklar var. Salihli Belediyesi olarak, bizlerin ve diğer canlıların yaşamları süresince ilişkilerini sürdürdüğü ve karşılıklı etkileşim içinde bulunduğu çevremizi temiz tutma ve yarınlara yaşanılabilir bir ortam bırakma noktasında üzerimize düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösteriyoruz.” şeklinde konuştu. 

Soma’da geceye kadar sular olmayacak! Soma’da geceye kadar sular olmayacak!

Başkan Nurlu, “Üzerimize Düşen Sorumluluğu Yerine Getireceğiz” (2)

“Yeşil alanların sayısını hızla artırıyoruz”

Hayata geçirlien her porje ve çalışmalarda çevreyi ve yeşili korumaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Nurlu, 

“Havayı, suyu, toprağı ve doğal kaynaklarımızı muhafaza ederken bir yandan da şehrimizde yeşil alanların sayısını hızla artırıyoruz. Salihli’mizi temiz, yaşanabilir ve doğal dokusu korunmuş olarak daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Belediye olarak çevre bilinci ve duyarlılığını artırmak amacıyla birbirinden farklı çalışmalar yaparak daha fazla vatandaşımıza ulaşıyoruz. 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftasında, Ulusal Çevre Andı’nın çevremizi ve doğamızı koruma anlamında önemli bir farkındalık yaratacağını umuyor; vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşadığı bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK