Her hafta farklı bir mahallede halkla bir araya gelen Soma Belediye Başkanı Sercan Okur’un bu haftaki durağı İstasyon mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen Okur, sorunlara çözüm üretmeye için çalıştıklarını belirtti. 

Belediye olarak halkın yanında olamaya devem edeceklerini  ifade eden Başkan Okur

“Somamızın her mahallesinde vatandaşlarımızla buluşarak onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için çalışıyoruz. İstasyon Mahallesi sakinlerimizin ilettiği talepleri ve önerileri not aldık, en kısa sürede gereken çalışmaları başlatacağız. Belediyemizin tüm birimleriyle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerinde bulundu.

Başkan Okur,  Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor (3)

İstasyon Meydanı trafiğe açılacak

Öte yandan mahallede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Okur, yapılan son düzenlemeler birlikte İstasyon Meydanı’nı yeniden trafiğe açacaklarını dile getirdi.

Başkan Okur,  Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor (1)

Üzüm’de hasat öncesi dikkat! Üzüm’de hasat öncesi dikkat!

Soma için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Okur,

Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan bu düzenleme neticesinde, özellikle belediye otobüsleri İstasyon Meydanı’na girebilecek ve yolcularını güvenle Gar binasının önünde indirebilecek. Aynı şekilde özel araçlar da Gar binası önene kolaylıkla girebilecekler. Bu sayede, vatandaşlarımızın ulaşımı hususunda büyük bir kolaylık sağlanmış olacak.” şeklinde konuştu.
 

Başkan Okur,  Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor (2)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK