Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Manisa Barosu Başkanı Avukat Ümit Rona, Başkan Zeyrek’e başarılar diledi.

“Biz her zaman yanınızdayız”

 Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz,

“Manisa’mız için çok iyi şeyler yapılacağından şüphemiz yok. İki kurum arasında ne gerekiyorsa, yapılacak çok iş olduğunu biliyorum. Manisa, hem tarımın hem sanayinin başkenti. Manisa, Eskişehir gibi Türkiye’de ve Avrupa’da kendini ispatlama noktasında siz ve ekibinizle beraber büyük bir şans yakalayacak. Paydaşlar noktasında biz her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Başkan Zeyrek’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri (3)

İYİ Parti’nin GİK’ine 2 Manisalı girdi İYİ Parti’nin GİK’ine 2 Manisalı girdi

"İlk ziyaret edenlerden olalım istedik"

Başkan Zeyrek’e görevinde başarılar dileyen Manisa Barosu Başkanı Avukat Ümit Rona ise,

“Sandıkta halkın teveccühü size, bize ve Manisa’mıza hayırlı uğurlu olsun. Çünkü Büyükşehir Belediyesi bizim omuz omuza Manisa’ya ve ülkemize hizmet ettiğimiz kıymetli bir kurumumuz. Halkın kurumu tıpkı Manisa Barosu gibi. Sizi de önceden tanıyoruz. Manisa’mıza hizmet edeceğinizden kuşkumuz yok. O anlamda başarılar dileriz. Manisa Barosu’nun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışmasını önemsediğimiz için ilk ziyaret edenlerden olalım istedik” diye konuştu.

Başkan Zeyrek’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri (1)

“Çok heyecanlı ve çok sabırsızım

Yılmaz ve Rona’ya teşekkür eden Başkan Zeyrek,

“Ben Allah kısmet ederse, 5 yıl boyunca çok güzel bir belediye başkanlığı yapacağım. Adil, eşit, ulaşılabilir, şeffaf bir belediye başkanlığı yapacağım. Ben bu görevimi sona erdirdikten sonra çoluğuma çocuğuma bu şehirde yaptıklarımı anlatarak yaşlanmak istiyorum ve yaptığım her eserle de gurur duymak istiyorum. Benim en büyük hayallerim ve hedeflerim arasında bunlar var. Çok heyecanlı ve çok sabırsızım. Bir an önce sahaya inip, hayal ettiğimiz şehri tüm paydaşlarla birlikte gerçekleştirmek zorundayız. Ben artık başka şehirlere gidip özenmek değil, özenilen bir Manisa olsun istiyorum” dedi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR