Yerel seçimlerde CHP’den Manisa Büyükşehir Başkanı Ferdi Zeyrek, makamında ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor.  

Eski bakandan ziyaret

Başkan Zeyrek'e Ziyaretçi Akını1

Başkan Zeyrek'e Ziyaretçi Akını6

Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı Sarıgöl ormanlarından 3 ton çöp toplandı

Başkan Zeyrek’e, eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı ve Levent Akçalı, ziyaret ederek, Manisa’daki görevinde başarılar diledi ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Zeyrek ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Başkan Zeyrek’e partisinden ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Disiplin Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Ferdi Zeyrek’i tebrik eden İl Disiplin Kurulu Üyeleri, görevinde başarılar diledi. 

Başkan Zeyrek'e Ziyaretçi Akını33

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Zeyrek, 

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in bizlere açtığı yol ve gösterdiği hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manisa’mızda yaşayan 1,5 milyon vatandaşımızın hakkını gözeterek, 5 yıl boyunca bu görevimizi sürdüreceğiz. Her vatandaşın mutlu olduğu, özenilen ve örnek gösterilen bir Manisa için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

Meslektaşlarından ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e, Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mimar Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, başarılar diledi. Önceki dönemlerde başkanlığını da yaptığı odanın üyelerine ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Başkan Zeyrek de, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman iletişim halinde olacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Mimarlar Odası Manisa Temsilcisi Mahir Gülhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Zeyrek’e, Mimar Sinan’ın resminin yer aldığı bir tablo hediye etti.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ