AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur Gördes’in 101. Kurtuluş Yılı etkinlikleri çerçevesinde ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Beraberindeki heyetle birlikte ilçede inceleme yapan Baybatur, “Vatanımız, bayrağımız için cepheye koşan, Gördesli Makbule ve tüm şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun” dedi. 


Gördes-Akhisar Yolunda incelemelerde bulundu
Daha sonrasında Gördes ve Akhisar arasında yol geliştirme çalışmalarını inceleyen Baybatur, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Baybatur, devam eden çalışmalar, mevsimsel koşullarda göz önünde bulundurularak ve kısa sürede tamamlanacağını belirtti.


Ayrıca, Gördes Güneşli Mahallesi ve Demirci İlçesi arasında yapımına devam edilen karayolu çalışmaları hakkında da bilgi alan Baybatur, “Hızlı şekilde devam edilen çalışmalar en kısa zamanda tamamlanıp, Güneşli ve Demirci ilçemiz arasında bulunan karayolumuz daha güvenli hale gelecektir” şeklinde konuştu.
Vatandaşların Taleplerini Dinledi
Gördes Deliçoban Mahallesi’ndeki  DSİ Bölge Müdürü ve Karayolları 2. Bölge Müdürü ile vatandaşların taleplerini dinleyen Baybatur, Ulaşımdan, sulama sorunuma kadarken kısa zamanda Gördes’in tüm sorunlarını çözeceklerini belirtti.  [ilgili-haber=30984]

Başkan Zeyrek Turgutlu’da projeleri inceledi Başkan Zeyrek Turgutlu’da projeleri inceledi