31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, Manisa’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şehzadeler Park’ta yapılan programa, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ile AK Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Emre Şener katıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 31 Mart yerel seçimleri için sahada olduklarını anlattı. 
Emekli maaşlarıyla ilgili de konuşan Baybatur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla birlikte maaşlarda bir düzenleme yapılacağını ifade etti.  Erdoğan’ın sahada vatandaşların taleplerini her zaman dikkate aldığını ve bundan dolayı da her seçimde başarılı olduklarını kaydetti.

Şehzadeler daha modern bir görünüme kavuşacak Şehzadeler daha modern bir görünüme kavuşacak

Baybatur Emekli Maaşlarını Masaya Yatırdı (1)

Yerelde de Manisa’yla ilgili önemli çalışmalarının olduklarını ifade eden Baybatur,

“Bunların en önemlerin başında Gediz Köprülü Kavşağı geliyor. Bununla ilgili neredeyse 5 yıldan beri bizim bir çalışmamız var. Fakat bu hızlı tren hattının girmesiyle beraber biraz gecikti. Projemiz hazır. Önümüzdeki günlerde ihalesini bekliyoruz. Manisalı hemşerilerimize rahat bir nefes aldıracağız. Burası bizim için olmazsa olmaz bir projedir” dedi.

Önümüzdeki dönemde Batı Kışla ve Doğu Kışla’nın Millet Bahçesi’ne döndürülmesiyle ilgili çalışmalara ağırlık verileceğini vurgulayan Baybatur,

“Burada yapılaşmaya müsaade etmeden insanların Avrupa’da ve dünyada önemli şehirlerdeki gibi burada da sosyokültürel alanların oluşturulacak ve Manisa’ya kazandırılacak” diye konuştu. Baybatur, “Baybatur bu yerel seçimleri atlattıktan sonra önümüzde 2028’e kadar seçim yok. Önümüzde uzun bir süre var. Bu projelerimizi hayata geçirmek için milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla çalışacağız” dedi. 

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur,

“Doğu ve Batı kışla için Millet Bahçesi hayalimiz var. Önümüzdeki süreçte el birliği ile Batı ve Doğu kışlada yapılaşmaya müsaade etmeden Millet Bahçesi yapacağız. Sosyo kültürel alanlar şeklinde hoş bir yer haline getirmek ve Manisa’ya kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. 


Murat Baybatur’un ardından söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Recep Tayyip Erdoğan’ın çok sevilen bir lider olduğunu vurguladı. Akkal, Yerel seçimde Manisa’da başarı elde edeceklerini kaydetti.

Baybatur Emekli Maaşlarını Masaya Yatırdı (2)

Kaynak: Derya Öztürk