12 Mayıs 2024 Pazar günü televizyonda hangi diziler var hepsini sizler için hazırladık. Bütün TV kanallarında hangi dizi, film ve programlar var hepsini haberimizde bulabilirsiniz.

Kanal D’de haber izlemeyi sevenler ve gündemi takip etmek isteyenler için bu akşam 18.30’da Kanal D Haber Haftasonu var. Haber bülteninden sonra ise Yargı dizisi Kanal D ekranlarında olacak. Bu akşam 20.00’de Yargı dizisi yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak.

Show TV’de 18.25’te Haftasonu Ana Haber Bülteni ekranlarda olacak. Ana Haber Bülteninden sonra ise bir Kemal Sunal filmi olan Tokatçı filmi akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. Kemal Sunal severlerin ekran başına geçmelerini tavsiye ederiz. Tokatçı filminden sonra ise, Bahar dizisini kaçıranlar için dizi tekrar bölümüyle 21.45’te ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar’da yaprak dökümü: O oyuncu da diziye veda etti Arka Sokaklar’da yaprak dökümü: O oyuncu da diziye veda etti

NOW TV ekranlarında ise, 19.00’da Gülbin Tosun ile NOW TV Hafta Sonu gündemden uzak kalmak istemeyenler için harika bir seçenek. Pazar akşamlarının zirvesinde olan dizi Kirli Sepeti bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle sizlerle buluşacak.

Star TV’de bugün saat 19.00’da Çok Güzel Hareketler 2 özel bölümü ile ekranlarınızda olacak. Çok Güzel Hareketler 2 özel bölümünden sonra ise saat 20.00’de Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü ile ekranlarda sizlerle olacak. Komedi severlerin ekran başına geçmelerini tavsiye ediyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ