31 Mart Pazar günü televizyon kanallarında neler var sizler için araştırdık. İşte 31 Mart Pazar günü  TV yayın akışı...

31 Mart Pazar günü yerel seçimler dolayısıyla dizilerin yeni bölümü erkanlara gelmeyecek ama gündüz kuşağı birbirinden eğlenceli programlar ile dolu. Dizilerinin yeni bölümünü izleyememiş olanlar için ise sabah hafta boyunca yayınlanan dizilerin tekrarları ekranlara gelecek. 

TRT1'in yeni dizisi Bir Sevdadır ve  Kara Ağaç Destanı TRT1 ekranlarında bugün tekrar bölümleri ile yayındalar. 

Atv bugün dizilerinini tekrar bölümlerini yayınlamazken yabancı sinema ile hafta sonunda izlenebilecek farklı bir sinema filmi ile ekranlarda olacak.  Creed: Efsane'nin Doğuşu saat 10.00'da Atv ekranlarında yayınlanacak.  Creed: Efsane'nin Doğuşu'ndan sonra Atv'nin sevilen hafta sonu programı Dizi Tv ise saat 12.00'de ekranlara gelecek. 

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü ne izlesem? Bugünün TV yayın akışı sizlerle… 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü ne izlesem? Bugünün TV yayın akışı sizlerle…

Star TV'de ise sabah saatlerinde sevilen dizi Ömer'in tekrarı saat 09.00'da ve 11.00'de  Tülin Şahin ile Moda programı ekranlara gelecek. 

Kanal D sabah saatlerinde dizi tekrarı vermedi ama sevilen magazin programı Magazin D Pazar'ın yeni bölümü ile ekranlarda olacak saat 09.45'te başlayacak olan Magazin D Pazar programının ardından saat 12.45'te Evrim Akın ile Ev Gezmesi ve son olarak saat 13.45'te  Arda'nın Ramazan Mutfağı ekranlara gelecek. 

Show Tv pazar günü saat 10.00'da Cumartesi Sürprizi programı ve ardından saat 13.00'te Sultan ekranlara gelecek.

NOW TV sabah saatlerinde tek bir dizisinin tekrarını yayınlayacak. Saat 11.15'te Ekonomi Arası ardından 11.20'de Memet Özer ile Mutfakta ve son olarak NOW TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım saat 12.15'te NOW TV ekranlarında tekrar bölümü ile yayında olacak. 

TV 8 ekranlarında bu gün saat 09.00'da Bir Yemek Olsan programı yeni bölümü ile ekranlara gelecek.  Bir Yemek Olsan programının ardından saat 10.00'da Gazete Magazin programı saat 10.00'da yeni bölümü ile ekranlara gelecek. TV 8'de son olarak gündüz kuşağında saat 14.15'te  Cevap Ver Türkiye tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. 


 

Kaynak: HABER MERKEZİ