Salı günü akşam vakti evde otururken 'ne izlesem?' diye düşünenler için hangi televizyon kanalında hangi dizi, dini program ve yarışma programı var sizler için araştırdık. İşte 2 Nisan Salı günü tv yayın akışı...

5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var? 5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var?

Salı günü yoğun iş temposundan çıktıktan sonra eve gidip televizyon izleyerek yorgunluğunu atmak isteyenler için hangi televizyon kanalında hangi dizi ve dini programlar var sizler için araştırdık.

Oktay Kaynarca'nın başrolündeolduğu Atv'nin 2 sezondur en sevilen dizilerinden olan Ben Bu Cihana Sığmazan dizisi yeni bölümü ile saat 20.00'de Atv ekranlarında yayında olacak. 

NOW TV'nin arasıra reytinglerde düşüş yaşadığı ama aynı zamanda belli bir izleyici kitlesi olan ve sosyal medyada çiftleri ile  sık sık gündeme gelen dizisi Yabani saat 20.00'de NOW TV ekranlarına yeni bölümü ile gelecek. 

Show tv'ni salı günü ve hatta haftanın reyting tablosounda zirvede olan dizisi Bahar saat 20.00'de yeni bölümü ile Show Tv ekranlarında yayında olacak. 

Dizi izlemek istemeyenler için  TV8 ekranlarında Survivor All Star 2024 yarışma programı saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ