Haftanın tam ortasına geldiğimiz çarşamba gününde canı sıkılan ve akşam ne izlesem diye düşünenler için çarşamba günü televizyonda hangi diziler var sizin için derledik. Ramazan dolayısıyla oruç turanlar için ise iftardan önce ve sonra hangi dini programlar var sizler için araştırdık. 

"Çarşamba günü haftanın bu temposu bana yetti ben artık bişeyler izlemek istiyorum" diyenler ve ramazan dolayısıyla oruç tutan ve zamanını dinlenerek geçirmek isteyenler için, Hangi kanlada akşam vakti ne var ? Hangi kanalda ekrana ne gelecek ? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık. 

Bugün TV'de neler var? 7 Mayıs Salı 2024 Kanal D, Show TV, Star TV, NOW TV yayın akışı sizlerle… Bugün TV'de neler var? 7 Mayıs Salı 2024 Kanal D, Show TV, Star TV, NOW TV yayın akışı sizlerle…

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas yeni bölümü ile saat 20.00'de ekranlara gelecek. Show Tv 'nin çarşamba günü iddialı dizisi Sandık kokusu ve Atv'nin çarşamba günü zirveyi sahiplenen dizisi Kuruluş Osman saat 20.00'de ekranlara gelecek. TRT 1 'in yeni dizisi Bir Sevdadır dizisi aynı şekilde saat 20.00'de ekranlara yeni bölümü ile gelecek. 

Çarşamba günündeki sıkı rekabette son bir kaç haftadır reytinglerde istediği başarıyı gösteremeyen Şahane Hayatım NOW TV'de saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Merak uyandırıcı fragmanları ile sosyal medyada sık sık gündeme gelen dizinin yeni bölümünde ise ne olacağı merak  konusu oldu. 

Ben dizi izlemek istemiyorum diyenler için ise iftardan önce ve sonra yayınlanan dini programları da sizin için araştırdık. 

Kanal D'de sahur vaktine yakın yayınlanacak olan M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti programı saat 00.15'te ekranlara gelecek. Ramazan programı denince neredeyse herkesin aklına ilk o program gelir. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle İftar Atv ekranlarında saat 19,05'te yayında olacak. ardından sahura doğru Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu İle Sahur programı Atv ekranlarında saat 02,45'te yayınlanacak. 

"Diziler de dini programlarda hoş ama benim bu gün ikisini de izleyesim yok" diyenler için küçük bir yeşilçam filmi önerimiz var.

Delisin

Başrollerini Tarık Akan ve Necla Nazır'ın paylaştığı, Ergin Orbey'in yazıp yönettiği Delisin filmi 1975 yılı yapımlı bir türk sinema filmidir. 

Delisin konusu

Yunus bey evlerinde hizmetçilik yapan bir kızla evlenince kardeşleri tarafından dışlanır. 5 kardeşin babaları ölür ve tün mirası Yunus'a bırakır. Yunus'un Ferit adında bir oğlu vardır. Yunus bey öldüğü zaman bütün mirasını İstanbul'da doğup büyüyen oğlu Ferit'e bırakır. Miras için kasabaya gelen Ferit, bir fotoğrafçının yanında çalışmaya başlar. Amcasının kızı Alev ile sıkça vakit geçiren Ferit bir süre sonra Alev'e aşık olur. Ferit ile Alev'in ilişkileri başladıkları sırada Yusuf Bey'in kardeşleri mirasın peşine düşerler.  Olay döngüsüyle ortaya güzel bir hikayenin çıktığı "Delisin" filmi can sıkıntınızı ortadan kaldıracak. 

Kaynak: HABER MERKEZİ