30 Mart Cumartesi günü televizyon kanallarında hangi diziler, yarışma programları ve eğlence programları var sizler için araştırdık. İşte 30 Mart Cumartesi TV yayın akışı...

Cumartesi günü birbirinden eğlenceli program, diziler ve Ramazan dolayısıyla dini programlar ekranlarda olacak. 

Hafta sonu kendine biraz zaman ayırmak isteyenler ve hafta içinin yoğun temposundan biraz da olsun uzaklaşmak isteyenler için hangi kanalda hangi dizi ve programlar var sizler için araştırdık. 

Son zamanlarda reytinglerde istediği elde edemeyen Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim ve Kanal D'nin 3 sezondur yayın hayatına devam eden dizisi Üç Kız Kardeşler saat 20.00'de yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. 

İzlediğimiz zaman içimizi sıcak bir duygunun kapladığı TRT 1'in 4 sezondur Cumartesi günü reyting zirvesinin değişmez ismi olan Gönül Dağı dizisi saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak. 

Star Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Yan Oda geçen hafta cumartesi günü reytinglerde yükseliş yaşayan tek diziydi.  Star Tv'nin gün geçtikçe sosyal medya kitlesi büyüyen dizisi Yan Oda bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kızıl Goncalar'da bu hafta ne olacak? Cüneyd'in babası yaşıyor mu? Kızıl Goncalar'da bu hafta ne olacak? Cüneyd'in babası yaşıyor mu?

Yan Oda da bu hafta ne olacak?

Şelale'nin üvey kardeşi olan Taylan'ı ayartmakla suçlanmasında sonra Şelale büyük bir üzüntü içindeydi. Torunun böyle bir suçlanmayla karşı karşıya kalmasına karşı çok öfkelenen Cevale duruma müdahale eder. Taylan olayın öyle olmadığı anlatmaya çalışırken Fikret'in Şelaleye destek vermesi Fikret'in annesi Nurcihan'ın hoşuna gitmez. Bu olaylardan rahatsız olan sevgi, Şelale'yi Taylan'dan uzak durması konusunda uyarılarda bulunur. 

NOW TV'nin Yan Oda ile aynı anda ekran hayatına başlayan Korkma Ben Yanındayım dizisi saat 20.00'de yeni bölümü ekranlara gelecek. 

Korkma Ben Yanındayım'da bu hafta neler olacak?

Korkma Ben Yanındayım dizisi ekrana gelen son bölümü ile izleyenlerini merak içinde bırakmıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde 7 senelik bir zaman atlaması yaşanır. İnci bütün zorluklar rağmen okumu ve doktor olmuştur aynı zamanda çocuğundan vazgeçmemiş ve kızı Masal'ı dünyaya getirmiştir. Mert bu aradan geçen 7 yıl boyunca İnci ile hiç konuşmamıştır. Mert, Masal'ın doğum günüde bir anda ortaya çıkar. Olayların hızlı ilerlediği Korkma Ben Yanındayım dizisinde bu hafta neler olacağı ve İnci geçmişinin yükünün altından kalkabilecek mi onu izleyeceğiz. 

Kaynak: HABER MERKEZİ