Cumartesi günü günlük hayat temposundan sıkılan ve Ramazan dolayısıyla oruç tutan ve zamanını dinlenerek evde geçirmek isteyenler için TV kanallarında neler olduğunu sizler için derledik. 

Uzuzn zamandır ekranlarda yer alan ATV'de Kardeşlerim ve Kanal D'de Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümleriyle bu akşam saat 20.00'de ekranlara gelecek.

Eski dönemlere özlem duyan ve içimizden biri gibi sıcak duygulara kapılmamızı sağlayan Gönül Dağı saat 20.00'de ekranlara gelecek. Bu akşamki bölümde Taner ve Selma öğretmenini düğününe şahitlik edeceğiz. Uzun zamandır sevenleri tarafından beklenen düğün bu akşamki bölümde nihayete eriyor. Her cumartesi günü reytinglerde olduğu gibi bu haftada zirvede olması bekleniyor. 

Star Tv'nin yeni dizisi Yan Oda ve NOW TV'nin aynı günde başlayan yeni dizisi  Korkma Ben Yanındayım ikinci bölümleri ile ekranlara gelecek. 

İstediği reytingi ilk bölümü ile lede edemeyen Yan Oda dizisi sosyal medyada yayınlanan dizinin küçük kesitleri sayesinde dizi severlerin ilgisini çekti. Birinci bölümde istediği ivmeyi yakalayamayan dizinin ikinci bölümü ile reytinglerden yüksek oran alması bekleniyor. İlk bölümündeki tokat sahnesi ve Sevgi Hanımın, kızı şelale ve eşini oğlu Taylan'ı  aynı yatakta yakalaması ile biten dizinin ilk bölümü bu sahneler ile sosyal medyada gündeme oturdu. Gündeme oturan dizinin bu gün yayınlanacak olan yeni bölümü ile büyük bir çıkış yakalaması bekleniyor. 

Dizi izlemeyi sevmeyen ve doyasıya gülmek isteyenler için Show Tv'de Güldür Gldür Show ve aksiyon arayanlar için TV8 ekranlarında Survivor All Star 2024 saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak.

5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var? 5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var?

Kaynak: HABER MERKEZİ