Haftanın daha başındayken salı günü hangi televizyon kanalında hangi dizi, dini program ve yarışma programı var sizler için araştırdık. İşte 26 Mart Salı günü tv yayın akışı... 

Salı günü işten çıktıktan sonra eve gidip televziyon karşısında bir şeyler izlemek isteyenler ve ramazan dolayısıyla oruç tutanlar için hangi televizyon kanalında hangi dizi ve dini programlar var sizler için araştırdık. 

Aksiyon dizisi denince akla ilk gelen isimlerden olan Oktay Kaynarca'nın Atv'de 2 yıldır ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazan dizisi yeni bölümü ile saat 20.00'de Atv'de yayınlanacak. NOW TV'de Yabani saat 20.00'de ekranlara gelecekler. 

Show Tv'nin yeni dizi Bahar bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

2 Mayıs Perşembe günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var? 2 Mayıs Perşembe günü TV’de hangi dizi, film ve programlar var?

İlk yayınlandığı bölümden beri Salı gününün hatta haftanın reyting zirvesinin sahibi olan Bahar son bölümü ile insanları ekran başına kilitlemiş ve yine kendine ait olan bu yılın en yüksek eytingini almıştı.Son bölümünün finalsahnesinde Even Hoca, Timur ve Rengini sarılırken görmiş ve dizi orada bitmişti. Yeni bölüm fragmanları ile oldukça merak uyandıran Bahar dizisi fragmanda Çağla, Evren, Bahar ve Timur beraber çıkmış ve konunun Rengine gelmesi üzerine Timur biraz gerilmiştir. Fragmanları sosyal medyada oldukça ses getiren Bahar dizisi aynı zamanda 2'nci bölümü ile reytinglerde zirveyi yavaş yavaş almış ve yayınlandığı gün ve haftanın een çok izlenen dizisi olmuştu. 

Dizi izlemek istemeyenler için  TV8 ekranlarında Survivor All Star 2024 yarışma prograı saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

Kaynak: HABER MERKEZİ