Manisa Can Dost Doğaseverler grubu her yıl Ramazan Ayında düzenledikleri geleneksel iftar programları ile bu yılda bir araya geldi.

Can Dost Doğaseverler'den Geleneksel Iftar Yemeği (5)

İftar programından önce dualar edildi ve Manisa Can Dost Doğaseverler Grup Başkanı, Yaman Üzeyir, iftar programına katılan davetliler ile yakından ilgilendi. 

Can Dost Doğaseverler'den Geleneksel Iftar Yemeği (3)

İftar programında Türk kültüründe büyük yeri olan  Hacivat-Karagöz orta oyunu sergilendi. Oyun boyunca iftar programı renkli sahnelere ev sahipliği yaptı.

Can Dost Doğaseverler'den Geleneksel Iftar Yemeği (4)

Oyunu başarıyla gerçekleştiren grubun en küçük üyeleri olan 'yetenekli kardeşler' davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Hacivat-Karagöz orta oyununun ardından türkü dinletisi gerçekleştirildi. 

Can Dost Doğaseverler'den Geleneksel Iftar Yemeği (2)

Davete katılan grup üyeleri Başkan  Yaman Üzeyir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. İftar programından oldukça mutlu oldukları belirttiler. Geleneksel haline gelen bu iftar programının her yıl devam etmesini talep ettiler. 

Manisa Can Dost Doğa Severler Başkanı Yaman Üzeyir iftar programında yapmış olduğı konuşmada;

" 7 yıldır gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizin düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma, katkıda bulunanlara, iftar yemeğimizi onurlandıran üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.


 

Muhabir: ÖZGE AY