"Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin başrolü İsmail Hacıoğlu, galaya katılmayan Melisa Aslı Pamuk hakkında, "Yani Fransa'ya 'mülteci' olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı" dedi.

Fikri Harika ve Aytaç Medya ortak yapımcılığında çekilen film 26 Ocak'ta vizyona girecek. Filmde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel başrolleri paylaştı.

Yönetmen Yüksel Aksu:

“Benim için Cem Karaca sadece bir müzisyen biyografisi değil bir Türkiye biyografisidir”

"Cem Karaca Türkiye müzik tarihinde değil, dünya müzik tarihinde de çok özel bir yere sahip" diyen yönetmen Yüksel Aksu, "Birçok müzik otoritesine sordum, yaptığım akademik araştırmalarda da gördüm ki Cem Karaca dünya rock müzik tarihinde ilk 10'da hatta ilk 5’te" dedi.

B G T D J G Y K G U

Kişisel hayatında çok özel yeri olduğunu söyleyen Yüksel Aksu,

"Çocukluğumda tütün tarlalarında çalışırken radyoda, 'Beyaz Atlı Şimdi Geçti Buradan' ya da 'Namus Belası' çalmaya başladığında bütün kadınlar dururdu, radyonun başına toplanırdı, ben de küçük bir çocuk olarak onu dinlerdim. Gel zaman git zaman genç oldum. Söylemesi ayıp solcu oldum. O zaman yasaklıydı ve gençlik yıllarımızda kasetlerini gizli gizli çoğaltıp günlerce gecelerce dinlerdik" dedi.
 

Kaynak: ÖZGE AY