Manisa’da büyük oy kaybı yaşayan Cengiz Ergün Manisalılara açıkça yalan söyleyen medyasıyla algı çalışması yapsa da Manisa’da itibarı kalmadığı için Manisalılardan bir karşılık bulamadı.

Beyaz Fil ile Ferdi Zeyrek’in ilişkilendirilmeye çalışılsa da gerçek ortaya çıktı.

- Yetki Büyükşehirde değil Anıtlar Kurulunda

Beyaz Fil’in Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olmamasına rağmen Manisalılara yalan söylemekten utanmayan Cengiz Ergün Medyası Anıtlar Kurulu raporlu Beyaz Fil’i Ferdi Zeyrek ile pazarlık yapıldı yalanını ortaya attı.

Anıtlar Kurulu izin vermeden hiç kimsenin çivi bile çakamadığı Beyaz Fil ile Ferdi Zeyrek’in ilişkilendirilmesine Manisalılar da tepkisini gösterdi.

- Ferdiz Zeyrek yok AK Parti Yavuz Kurt var

Manisa'da öğretmenler iş bıraktı| "Öldürürsen öğretemem" Manisa'da öğretmenler iş bıraktı| "Öldürürsen öğretemem"

Seçimlere günler kala AK Parti Şehzadeler Adayı Yavuz Kurt’un tanıtımlarının yer aldığı Beyaz Fil’de yer alırken. Pazarlık yapıldığı iddia edilen Manisa Büyükşehir Adayı Ferdi Zeyrek’in hiç tanıtımı yapılmadı.

- Manisalılara mütemadiyen aldatıyorlar

Geçtiğimiz günlerde yine Cengiz Ergün medyası tarafından Manisa’nın su faturalarında 15’inci sırada yer aldığı haberleri yapılmı bu haberleri İzmir, Aydın, Muğla ve Sakarya Su ve Kanalizasyon idareleri tarafından yalanlanmıştı.

- 2019 yılında Cengiz Ergün reklamları vardı

Manisa’da Ferdi Zeyrek’in yükselişinin önüne geçebilmek için yalana başvurmak zorunda kalan Cengiz Ergün 2019 yılında Beyaz Fil’de kendi reklam görsellerini yayınladığı ortaya çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ