Yerel seçimlere 1 ay kala seçim çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi,  seçim bölgesinde bulunan Muradiye mahallesindeki vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Çerçi Muradiye Mahallesi Gezi (4)

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde aday olan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi başkanlık görevine bir dönem daha devam etmek ve vatandaşa hizmet etmek için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında seçim bölgesinde bulunan Muradiye mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çerçi, vatandaşlar ile sohbet ederek onlara daha iyi bir hizmet sunabilmek için vatandaşı dinledi.

Çerçi Muradiye Mahallesi Gezi (3)

Fahri Aktaş Manisalı şehit Cavit Kaçmaz'ı unutmadı Fahri Aktaş Manisalı şehit Cavit Kaçmaz'ı unutmadı

Çerçi, Muradiye mahallesindeki vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Ziyarette etrafını saran çocuklarlada tek tek ilgilenen Çerçi çacukların gönlünü yapmak için onlarla fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Çerçi Muradiye Mahallesi Gezi (5)

Ziyarette Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. 

Çerçi Muradiye Mahallesi Gezi (2)
 

Kaynak: ÖZGE AY