31 Mart yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Emlakdere ve Kayapınar ziyaretlerinde meşaleler ve yoğun bir sevgi seli ile karşılandı. Vatandaşlar Mehmet Çerçi'ye önümüzdeki dönemde hizmette istikrarlılığın devam etmesi için destek sözü verdi. 

Çerçiye vatandaşlardan yoğun ilgi

Yunusemre Belediye başkanlığı döneminde bir sürü projeye imza atan ve Yunusemre halkının gönlünü fethederek bir dönem daha Belediye başkanlığı için tekrar aday göstirel Mehmet Çeçi, yerel seçim çalışmları kapsamında ziyaretlerine hızkesmeden devam ediyor.

Çerçiye vatandaşlardan yoğun ilgi-2

Gece-gündüz demeden vatandaşla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyen Çerçi, AK Parti İlçe Başkanı İlcan Durmaz ile birlikte Kayapınar ve Emlakdere mahallelerini ziyaret etti. Hem Emlakdere hem de Kayapınar mahallelerinde meşaleler ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Çerçi'ye mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Çerçi, vatandaşlardan 10 yıllık içide mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, belediyecilik hizmetlerinde istikrarın devamı için destek sözü verdi.

Çerçiye vatandaşlardan yoğun ilgi-3

"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"

Kayapınar mahallesine ziyareti sırasında Başkanlığı süresince mahalleye yapılan yatırımları anlatan Çerçi;

“Kayapınar Mahallemizde de vatandaşlarımızın taleplerini karşılıksız bırakmadık. 10 yıllık sürede Kayapınar’da yollarda parke çalışmasını tamamlarken, taziye evi ve düğün salonu yaptık. Mahallemize bir halı saha  kazandırdık. Mahallemizde park ve bahçelerimizi yenilerken, vatandaşlarımıza 353 fidan, 4 arı kovanı dağıtımı yaptık. Bin ağacımıza ise aşılama çalışması gerçekleştirdik. Sosyal belediyecilik anlamında mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerimizi de unutmayarak, ramazan kolisi, kurban eti, kömür, gıda kolisi, bebek bezi yardımında bulunduk. Öğrencilerimize kırtasiye ve okul forması desteği verdik. Her zaman söylediğimiz gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Vatandaşlarımızın hiçbir talebine kulak tıkamadık ve anında çözüme ulaştırdık.”

Çerçiye vatandaşlardan yoğun ilgi-4

"BİZ VATANDAŞIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ"

Kayapınar mahallesi ziyaretinin ardından Emlakdere Mahallesini ziyaret eden Çerçi vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle saknlerinin sorunlarnı dinledi. Emlakdere mahallesine yapılan yatırımlar hakkında konuşan Çerçi;

“Hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçemizdeki tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek için büyük gayret gösterdik. AK Parti Belediyecilik hizmet belediyeciliğidir. Biz vatandaşımıza hizmet için varız. Çünkü hizmet bizim işimiz. 10 yıllık süreç içerisinde Emlakdere mahallemizdeki park ve bahçe alanlarını yeniledik. Ailelerimizin talebi üzerine mahallemize iki takım yeni oyun grubu montajı yaptık. Mahalle içerisindeki yolların parke taşı döşedik ve Çapaçarık Türbesi’nde tamirat ile restorasyon çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın aileleriyle güzel vakit geçirmeleri için mahallemize piknik alanı kazandırdık. Gençlerimize halı sahası kazandırırken, köy meydanını, yeşil alanların ve park alanlarının aydınlatmasını yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ise kıyafet, ramazan kolisi, kurban eti, gıda ve kömür yardımında bulunduk. Hizmet belediyeciliğimizin yanında sosyal belediyecilik görevlerimizi de asla ihmal etmedik. Öğrencilerimize kırtasiye ve forma yardımı, bebek sahibi olan ailelerimize bebek bezi yardımında bulunduk. Ayrıca sağlık hizmetlerimiz hasta bezi, hasta yatağı, engelli vatandaşlarımız için tekerlekli sandalye desteğinde bulunurken, mobil aracımız ile diş taraması ve sağlık hizmetleri verdik. Hedefimiz hizmetlerimizin bundan sonra artarak devam etmesi. Yunusemre halkımızın desteğiyle yerel seçimlerden sonra tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz aralıksız devam edeceğine inanıyorum.” dedi. Cumhur İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan adayı Çerçi konuşmasını ardından vatandaşlardan gelen talepleri tek tek dinledi.

Yıldırım, Bedensel engellileri özel günlerinde unutmadı Yıldırım, Bedensel engellileri özel günlerinde unutmadı

Kaynak: ÖZGE AY