5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var? 5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var?

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla kasım ayında tutuklanan Dilan Polat, cezaevinde boncuklarla süs eşyaları yapmaya başladı. Cezaevinde süs eşyaları yapmaya başlayan Dilan Polat ilk yaptığı süsü yakın arkadaşı Sevim Alan'a gönderdi. Kara para aklama suçundan ülke gündemine bomba gibi düşen Polat çifti 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cezaevinde ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde birkaç gün tedavi gören Dilan Polat bu sefer de cezaevinde süs eşyaları yapmaya başladı.

SEVİM ALAN'A HEDİYE YOLLADI

Cezaevindeyken psikolojisinin hiç iyi olmaığını söyleyen Polat, kesnidine yeni bir hobi edindi. Cezaevinde boncuklar ile süsler yapmaya başlayan Dilan Polat ilk hediyesini yakın aradaşı olan Sevim Alan'a gönderdi. Boncuklarla pembe bir kalbin içine arkadaşının adını yazan Polat'ın cezaevinde vaktini bu şekilde geçirmeye çalıştığı konuşuluyor. 

 Arkadaşından gelen hediyeyi Instagram hesabından yayınlayan Alan, "Efkar saati" notunu yazdı.

SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜ

Cezaevinde zor günler geçiren Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek birkaç gün tedavi görmüştü.

Kaynak: HABERLER.COM