CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışması kapsamında memleketi Manisa’da düzenlediği mitinginde partisinin adayları için İYİ Partililere seslendi, destek istedi.

Chp Genel Başkanı Özel, İyi̇ Partili Seçmene Seslendi (2)

Başkan Zeyrek’ten 19 Mayıs Mesajı Başkan Zeyrek’ten 19 Mayıs Mesajı

"Bugün partinin Genel Başkanı bundan önceki yerel seçimde 3 oyunu da bir başka partiye verdi"

Geçen seçimde Manisa’da, ittifak ortağı oldukları İYİ Parti adayına destek verdiklerini bu seçimde ise İYİ Partillilerden destek istediklerini dile getiren Özel,

“Geçen seçimde Şehzadeler ve Yunusemre’de bir büyük ittifak için biz fedakarlık yaptık. Dediler ki ‘Özgür Özel bağrına taş basacaksın, memleketini İYİ Parti'ye bırakacaksın.’ Dedik ki ‘Madem ki ittifaktır madem ki iyi insanlarla beraberiz. Madem ki biz şehirlere dürüst yöneticiler seçeceğiz. Madem ki memleketimizi de Türkiye'nin pek çok memleketini de ehl-i namus insanlara emanet edeceğiz, peki’ dedik. Bakın dünya siyaset tarihinde belki de ilktir. Bugün partinin Genel Başkanı bundan önceki yerel seçimde 3 oyunu da bir başka partiye verdi. Ne diye? Manisa diye. Ne diye? Sözünü tutsun diye. Ne diye? İYİ Parti'yle ittifak kurduk. Onlar kazansın diye. Maalesef benim ilçemde, Yunusemre'de 7 oy farkla, Şehzadeler'de herhalde 2 bin oy gibi bir farkla buraları İYİ Parti küçük bir farkla kaybetti. Biz elimizden geleni yaptık. Sözümüzü tuttuk. Şimdi bu seçimlerde yine ittifak olabilirdi, olmadı. Hak veriyoruz, anlayış gösteriyoruz. Biz Ankara'da yukarıda bir ittifak, bir iş birliği kuramadık."

Chp Genel Başkanı Özel, İyi̇ Partili Seçmene Seslendi (5)

"Manisa'da bir  Atatürk kızının  Şehzadeler’e elini değmesine katkı sağlayacak olanlar geçmiş dönem ittifak yaptığımız ortaklarımızdır"

Özel;

"İş, ittifakın gönüllerde kurulmasına, sandıkta kurulmasına, Manisa'nın yıllardır Yunusemre'yi kahreden Çerçi’den kurtulmasına, Şehzadeler’de yeni bir hikayenin başlamasına ihtiyaç var. Her iki tarafta da bolca anket yaptık, sandık kurduk. İki tarafta birer tane adayımız var. Anketlerde, Şehzadeler’de bu sefer iyilik yapmanın, fedakarlık yapmanın, seçim kaybettirmemenin ve yeni bir hikayeye Manisa'da bir Cumhuriyet kızının, bir Atatürk kızının gencecik, çalışkan birisinin bu Şehzadeler’e elini değmesine katkı sağlayacak olanlar geçmiş dönem ittifak yaptığımız ortaklarımızdır. Sizin her daim birlikte olduğunuz bir evladınız olarak iyi insanlardan, İYİ Parti'nin geçmiş seçimde hep birlikte olduğumuz, büyük bir mücadele verdiğimiz ancak geçmiş seçim şartlarında belli sebeplerden başarıya ulaşamadığımız ama bizim yükümlülüğümüzü tam yerine getirdiğimiz buradan bütün iyi insanlardan muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan güneş gözlü güzel insanlardan bu seçimi bize kaybettirmemelerini, destek vermelerini, bu seçimi Şehzadeler’de Gülşah Durbay ile Manisa'ya kazandırın."

Chp Genel Başkanı Özel, İyi̇ Partili Seçmene Seslendi (3)

"Gülşah birkaç puan önde, AK Parti'yle yarışıyor"

Özel;

"Bütün anketlerde Gülşah birkaç puan önde, AK Parti'yle yarışıyor. Eğer kazanma potansiyelleri olsa Ankara'da da teklif etmiştim ‘Birlikte olalım, bir ilçeyi verelim, bir ilçeyi alalım’. Ama o günlerde dinletemedim. Şimdi bu ilçede Gülşah Durbay önde gidiyor, AK Parti'yle yarışıyor. Maalesef İYİ Parti kazanmıyor ama Gülşah'a destek verirse kazandırıyor. Kendi adayında kalırsa kaybettiriyor. Ben İYİ Partililerden, iyi insanlardan hiçbir yerde yapmadığım bir şeyi burada kendime memleketimde sizin evladınız için istiyorum” diye konuştu."

Chp Genel Başkanı Özel, İyi̇ Partili Seçmene Seslendi (4)

Muhabir: ÖZGE AY