CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, projelerinde engellileri vatandaşları unutmadı Altınokta Körler Derneği’ni ziyaret eden Durbay, engelli vatandaşlar için yapacakları projeleri anlattı. 

Chp’li Durbay’dan Engelli Dostu Şehzadeler Sözü (4)

“Engelsı̇z parklar”

Engelli vatandaşların gündelik hayatta karşılaştıkları zorluklara değinen CHP’li Durbay, engelli vatandaşlar için yapacağı projeler değindi. Durbay, 

 “Kentimiz ne yazık ki engelli vatandaşlarımızın rahatça yaşayabildiği bir kent değil. İşaretler yetersiz, yollar bozuk. Engelli vatandaşlarımız Şehzadeler’de nefes alamıyor. Engelliler rahat nefes alabilsin, yeşille ve doğa ile buluşabilsin diye “ENGELSİZ PARKLAR” yapacağız” şeklinde konuştu. 

Chp’li Durbay’dan Engelli Dostu Şehzadeler Sözü (3)

Öte yandan engelli vatandaşların da istediği takdirde üretime katılacaklarını aktaran Durbay “Üreten Engelliler Merkezlerimizle kentimizde engelli dostlarımızın yetenekleri doğrultusunda üreterek sosyal hayata katılmalarına destek olacağız” ifadelerinde bulundu. 
Ayrıca Durbay konuşmasının devamında engelli vatandaşları sosyal hayata adapte etmek için her yıl aileleri ile birlikte yaz kampına götüreceklerini ifade etti.
 

Muhabir: ÖZGE AY