Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor

MHP’li Belediye’den CHP’ye geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde, Belediye iştiraki olan MASKİ ile ilgili incelemeler devam ediyor. Bu kapsamda, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Uğur Doğan da MASKİ’nin gerçekleştirdiği çalışmaları masaya yatırdı. 

Mahalle muhtarı buldu

Manisa’da MASKİ’nin yapmış olduğu tüm yanlışları bir bir kamuoyuyla paylaşan Doğan,  kurumu zarara uğratan bir olayı daha aydınlattı. 

Meclis Üyesi Doğan, Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller Mahallesi’nde MASKİ ekipleri tarafından giderilen arıza sonrası mahalleye atılan tamir kelepçelerinin mahalle muhtarı tarafından bulunduğunu açıkladı. 

Chp’li Meclis Üyesi Doğan Ortaya Çıkardı

“Daha sıkı denetleyeceğiz”

MASKİ'DE kamuya ait kaynakları böylesine har vurup harman savuran eski yönetim anlayışına bundan böyle müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Doğan, “Su kaçağı olan bir metrelik pvc su borusunu bugün Satın Alma Müdürlüğü’nden aldığım bilgiye göre kuruma maliyeti tanesi yaklaşık 1500 TL, toplamı 6 bin TL olan 4 adet "Tamir kelepçesi" takarak sözde arızayı gideren, sonrada sökülüp fotoğrafta görüldüğü şekilde Yunusemre Büyüksümbüller mahallesinde araziye çöpe atan sorumsuz ve liyakatsiz kadroların bundan böyle sahadaki çalışmalarının daha sıkı denetimi sağlanarak kamu kaynaklarının israf edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi. 

“MASKİ’ye teslim edilecek”

Mahallede araziye atılı halde bulunan tamir kelepçelerini paylaşan Doğan, konuşmasına şöyle devam etti:
“Fotoğrafta görülen ve Küçüksümbüller muhtarı tarafından araziye atılmış şekilde bulunan arızalı boru üzerindeki kullanılabilir durumda değeri 6 bin TL olan 4 adet tamir kelepçesi yeniden kullanılmak üzere MASKİ'ye teslim edilecektir.”
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK