Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Şehzadeler İlçe Başkanı Sayın Şener Özten, sözlerine cevap verdi. 

"Biz makamları  vatansever hemşehrilerimize bırakacağız"

CHP’li Özkösemen, geçtiğimiz günlerde konuşan MHP’li Özten’in,  “Şehzadeler’de seçimi kazandığınızda DEM Partili meclis üyenize başkan yardımcılığı verecek misiniz?” sorusuna cevap verdi. Manisa halkının Cumhuriyet Halk Partisi’ne yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Özkösemen,

“Cumhur İttifakı belediyelerinin rant odaklı belediyecilik anlayışından bunalan halkımızın partimize olan yoğun ilgisi siyasi rakiplerimizi rahatsız etmiş olmalı ki geçtigimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Şehzadeler İlçe Başkanı Sayın Şener Özten birtakım açıklamalarda bulundu. Kendisi, partisinin alışkanlık haline getirdiği bir tarz ile kaybetmeye yakın oldukları bu seçimde tarafımızca sözde 'kirli ittifaklar' yapıldığını ve bazı siyasi partilere belediye başkan yardımcılığı verileceği iddiasını dile getirmektedir. Cumhur ittifakı ortakları belediyecilikte ne denli başarısız olduklarını kabul etmektedirler ki icraatlarını anlatmak ya da sahada çalışmak yerine oturmuş kimi başkan yardımcısı yapacağımızla ilgileniyorlar. Buradan Sayın Özten'in merakını gidereyim; biz makamları liyakatli, nitelikli, dürüst ve vatansever hemşehrilerimize bırakacağız.”

Manisa'da öğretmenlere ekonomik durumları soruldu Manisa'da öğretmenlere ekonomik durumları soruldu

"Hem Şehzadeler’de hem de Manisa’da ipi göğüsleyeceğiz"

Özkösemen, 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Özkösemen,

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak Genel Başkanımızın önderliğinde 81 ilde, Manisamızda ve 17 ilçemizde 31 Mart'a giderken örgütümüz ve adaylarımızla müthiş bir hava yakalamış durumdayız. Yapılan anketlerde partimiz birinci olarak ölçülmektedir. 31 Mart akşamı hem Şehzadeler’de hem de Manisa’da ipi göğüsleyeceğiz” diye konuştu. 

Kaynak: ÖZGE AY