Manisa'da toplu taşımada yeni  hamle Manisa'da toplu taşımada yeni hamle

CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in seçim vaadi olan ‘ilk 2 ton su 1 tl’ bugün itibariyle Manisalıların hizmetine sunuldu. Konuya ilişkin açıklamaya yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve MASKİ Genel Kurul Üyesi Uğur Doğan, MASKi ekibi olarak çok çalıştıklarını belirterek; 

“Söz verdigimiz gibi 1 Mayıs itibariyle ilk 2 ton su 1 tl , sonraki kademelerde %30 indirim yaptığımız yeni ücret tarifesine geçiş için MASKİ ekibi olarak günlerdir çalıştık.  Nihayet bu gece MASKİ Bilgi işlem ekibimiz saat 4:30 itibariyle geçiş işlemini bitirdi. Sizler için gece gündüz çalışan MASKİ Bilgi işlem ekibimizin emeklerine sağlık diyorum ve tüm ekibin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Tüm halkımıza hayırlı olsun...” ifadelerine yer verdi.

Chp'li Uğur Doğan Söz Verdiğimiz Gibi 1 Mayıs Itibariyle Ilk 2 Ton Su 1 Tl (3)

Meclisten oy birliğiyle geçmişti

18 Nisan’da Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yapılan MASKi 2024 1. Olağan Genel Kurulu’nda İlk 2 ton suyun 1 TL olmasına ilişkin gündeme maddesi meclise sunulmuş ve ilgili madde oy birliği ile meclisten geçmişti.  Genel Kurulda kabul edilen karar sonrasında açıklama yapan Doğan, kartlı sayaç döneminin de sona erdiğini ve bin 912 TL olan depozito ücreti 753 TL'ye düşürüldüğünü ifade etmişti. 
Öte yanda Cemevlerinden su ücreti alınmayacağını da ifade eden Doğan

“Yeni fiyat tarifemizi 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulamaya başlayacağız. Söz verdik yaptık, ne mutlu bize.” İfadelerinde bulunmuştu. 

Chp'li Uğur Doğan Söz Verdiğimiz Gibi 1 Mayıs Itibariyle Ilk 2 Ton Su 1 Tl (2)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK