31 Mart yerel seçimlerinde CHP Alaşehir’de geçici sonuçlara göre seçimi açık ara farkla kazandı. Seçimi kazanan CHP'nin adayı Ahmet Öküzcüoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Peki Ahmet Öküzcüoğlu kimdir?

Manisa'da sağlık çalışanları 'Vergide Adalet' eylemine devam ediyor Manisa'da sağlık çalışanları 'Vergide Adalet' eylemine devam ediyor

CHP'nin Alaşehir adayı kimdir?

Ahmet Öküzcüoğlu, 1968 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini dünyaya geldiği Alaşehir ilçesinde, liseyi ise İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini ise Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tamamlayan Öküzcüoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır. Öküzcüoğlu, 2000 yılında Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu’nda Ziraat Teknikeri ünvanı ile mezun oldu. 27 yıl Alaşehir’de diş hekimliği, 5 yıl Alaşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği görevini yaptı. Öküzcüoğlu, 2019 yılında tam 71 yıl sonra Alaşehir’de tekrar CHP’den Belediye Başkanı olarak seçildi.

Öküzcüoğlu, daha önce yaptığı açıklamada,

“Beş yıldır sürdürdüğümüz hizmeti; sizlerin desteğiyle bir beş yıl daha sürdüreceğiz. Hizmetin sürmesi için biz hazırız, Alaşehir’imiz hazır” ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: ÖZGE AY