Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Gölmarmaralı arıcılara destek Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Gölmarmaralı arıcılara destek

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kula'da geçici sonuçlara göre seçimi açık ara farkla kazandı. Seçimi kazanan CHP'nin adayı Hikmet Dönmez'in kim olduğu merak ediliyor. Peki Hikmet Dönmez kimdir?

CHP'nin Kula adayı kimdir?

Hikmet Dönmez, 1969 yılında Manisa’nın Kula ilçesindeki Körez köyünde dünyaya geldi. Ailesi çiftçilik ile uğraşan 4 çocuklu bir ailenin 3. Çocuğu olarak dünyaya geldi.

İlköğrenimini dünyaya geldiği Kula İlçesine bağlı Körez köyünde, ortaokul ve liseyi ise Manisa Devlet’te parasız ve yatılı olarak okudu. Yükseköğrenimini ise Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi resim-iş öğretmenliği bölümünde tamamlayan Dönmez evli ve 3 çocuk babasıdır. 1994 yılında polisliğe başlayan ve polisliğin çeşitli birimlerinde hizmet eden Dönmez emekli olduktan sonra köyüne gitti. Dönmez, 2019 yerel seçimlerinde ise Dönmez burada muhtar seçilmiştir.

Dönmez daha önce yaptığı açıklamadan,

“Kula’mızı birikimimle, hizmet anlayışımla, projelerimle kavuşturmaya geliyorum. Artık değişim zamanı, artık sosyal belediyeciliğin zamanı. Hizmete kavuşmak için biz hazırız, Kula’mız hazır” ifadelerine yer vermişti.

Muhabir: RESULE NUR KANTAR