CHP Lideri Özgür Özel, halk buluşmalarının finalini dün Turgutlu’da yaptı.  Oyonu Manisa’da kullanacak olan Özel, bugün önce İzmir, ardından ise Manisa’da haklı selamlayacak.
İzmir programı saat 11:00’da başlayacak olan Özel Balçova-Narlıdere, Alsancak Kordon, Bayraklı-Bornava’da gerçekleştireceği yürüyüşle halkı selamlayacak.
CHP’nin Manisa’daki  yürüyüşü saat 15:30’da başlayacak. Şehzadeler Kırtık mezarlığının karşısından başlayacak olan yürüyüş Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda sona erecek.

Destek istedi

Halk buluşmasını finalini dün Turgutlu’da yapan Özel, eski ittifak ortağı İYİ Parti Lideri Merak Akşener’e seslenerek birlik ve bereberlik çağrısında bulunmuştu. Özeli, daha öncede Manisa mitingine CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay için Manisalılarda destek istemiş, 

SON DAKİKA: Kesin yerel seçim sonuçları açıklandı SON DAKİKA: Kesin yerel seçim sonuçları açıklandı

“Kendisi bu memleketin evladı. Şehzadelerde iyilik yapmanın, fedakârlık yapmanın, seçim kaybettirmemenin ve yeni hikâye yazmanın, bir Cumhuriyet kızının, bir Atatürk kızının, bu Şehzadeler’e elinin değmesine katkı sağlayacak olanlar geçmiş dönem ittifak yaptığımız ortaklarımızdır. Burada bütün iyi insanlardan, muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan bize bu seçimi kaybettirmemelerini, destek vermelerini , bu seçimi Şehzadeler’de Gülşah Durbay’la birlikte, Manisa’ya kazandırın. Kendi memleketimde sizin evladınız için istiyorum. Gülşah Durbay’a destek istiyorum.” sözleriyle destek istemişti.” İfadelerinde bulunumuştu.
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK