Gelecek ve Saadet Grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’da düzenlediği tanıtım toplantısında 45 büyük projesini duyurdu. Şehzadeler ilçesinde bulunan Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleşen proje tanıtımına, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanvekili Dr. Sabri Tekir, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. 

Davutoğlu Manisa’da Cengiz Ergün’ü Bombaladı (2)

Programda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti, MHP ve CHP’li seçmene seslenerek  Özdağ için destek istedi.

“AK PARTİLİLER 2014’TE ŞİMDİKİ BAŞKANLA MÜCADELE EDİYORDU”

İlk olarak AK Partililere seslenen Davutoğlu,

“2014’te buraya geldiğimde AK Partililer, bugün belediye başkanı olanla mücadele ediyordu. Manisa’nın 15 yıldır sorunu olan bir belediye başkanına mı oy vereceksiniz? Güç sizin elinizde. Kimse engelleyemez. Öyle bir oy kullanın ki iktidara cevap olsun.  Oyunuzu bilinçli kullanın” dedi. 

AK Parti, kampa girecek AK Parti, kampa girecek

“ONDAN DAHA YERLİSİ VE MİLLİSİ YOK”

Daha sonrasında MHP’li seçmene çağrıda bulunan Özdağ,

“MHP’li kardeşlerimize sesleniyorum. Siz devlete önem verirsiniz. Milliyetçiliğe önem verirsiniz. Bütün yolsuzlukların altına imza atmaya devam mı edeceksiniz?  O isim listesine bağlı idealler uğruna kim mücadele etmiş. Bakın ve oyunuzu ona göre kullanın. Selçuk Özdağ ile birlikte Gelecek Partisini kurmuşuz. İsim listesinde daha millisi varsa düşünün. Ondan daha yerlisi ve millisi yok” diye konuştu. 

“BİZİM BU PRANGALARI KIRMAMIZ LAZIM”
 CHP’lilere de seslenen Davutoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Toplumsal barış için 6’lı masa etrafında yer aldık. Türkiye’nin Manisa’dan çıkan bir sese ihtiyaca var. Onun için biz buradayız. Bizim bu prangaları kırmamız lazım.  Doğru yer Manisa ve o ses Selçuk Özdağ’dır. Manisa’da imar baronlarının borusunu keseceğiz. Manisa için imar yasasını çıkarırız. Spil Dağı’nın havasını, şifasını, Gediz’i, Bakırçay’ı koruruz. Selçuk beyin kapısı açık olacak, alnı açık olacak. Allah girdiğimiz bu mücadele yüzümüzü kara çıkarmasın. 1 Nisan’da ManDavutoğlu Manisa’da Cengiz Ergün’ü Bombaladı (3)isa’dan iktidara bir cevap verir. Selçuk Özdağ bu şehrin havasını solumuş, bu şehirde yaşamış biridir” dedi.

Kaynak: Derya Öztürk