Oktay Gökkaya’nın hafta sonu çalışmaları, Horozköy pazar yeri, Muradiye çarşı esnafı, Üçpınar, Bağyolu ve Gülbahçe mahallelerinde devam etti.

Başkan Adayı Oktay Gökkaya konuşmasına,

“Biz Yunusemre ilçesini Yunusemreli vatandaşlar ile yöneteceğiz. Bir günde 5 mahallemizi ziyaret ettim 2 bin vatandaşımız ile yüz  yüze görüştüm. Sorunları, eksikleri ve yapılması gerekenleri vatandaştan dinledim” sözleriyle başladı.

Deva Partili Oktay Gökkaya’dan Yoğun Seçim Mesaisi (6)

“Sorunları çözmeye hazırız””

Gökkaya konuşmasının devamında,

“Yunusemre’yi birlikte yöneteceğiz. Yunusemreli vatandaşlar bizlere teveccüh gösteriyor. Bir günde 5 mahalle ziyaret ettik ve 2 bin vatandaş ile görüşme sağladık. Biz sorunları biliyoruz. Sorunları çözmeye ben ve ekibim hazırız. Mahallerimizden bizlere ulaşan sorunlar çözülmeyecek sorun değil” şeklinde konuştu.

Deva Partili Oktay Gökkaya’dan Yoğun Seçim Mesaisi (4)

Muradiye’ye ek hizmet binası

Muradiye’ye ek hizmet binası açacağını yineleyen Oktay Gökkaya,

”Muradiye’de bazı birikmiş sorunlar var. Sorunlar uzaktan takip edilmez. Biz sorunları yerinde takip edeceğiz. Eski Muradiye Belediyesini Yunusemre Belediyesi ek hizmet binası olarak açacağız. Bende her ayın ilk haftası burada olacağım. Her ay bir hafta Muradiye de belediye ek hizmet binasında 3 hafta ise merkez binada görev yapacağım” ifadelerinde bulundu.

Manisa’da istilacı kokarcaya karşı ‘Samuray Arıcığı’ salımı yapıldı Manisa’da istilacı kokarcaya karşı ‘Samuray Arıcığı’ salımı yapıldı

Deva Partili Oktay Gökkaya’dan Yoğun Seçim Mesaisi (1)Deva Partili Oktay Gökkaya’dan Yoğun Seçim Mesaisi (5)Deva Partili Oktay Gökkaya’dan Yoğun Seçim Mesaisi (7)Deva Partili Oktay Gökkaya’dan Yoğun Seçim Mesaisi (2)

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK