DEMOKRASİ ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Manisa’ya ziyaret etti. Ali Babacan’a Manisa ziyaretinde eşlik eden DEVA Partisi Manisa Milletvekili Semra Aliye Kavaf’da oldu. Babacan İl binasına girmeden önce güvercin uçurdu ardından çiçeklerle karşılandı. Ziyaretleri kapsamında esnafı da unutmayan Babacan esnaf ziyaretlerinide yaptı. Cuma namazını için Hatuniye Cami’sine giden ali babacan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal karşılaştılar, Cuma namazını beraber eda ettiler.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Manisa’da Açıklamalar Yaptı (2)Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Manisa’da Açıklamalar Yaptı (7)

Hatuniye Cami’nde namazını kıldıktan sonra Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Manisa’da Açıklamalar Yaptı (5)

“Seçimlerden çıkacak sonuç mutlaka bir sarı kart olmalıdır” diyen Ali Babacan konuşmasına şöyle devam etti:

“Özellikle emeklilerin tüm Türkiye'de büyük feryat ettiği bir dönemden geçiyoruz. Şu anda emekli maaşıyla artık geçinmek Türkiye'de imkansızlaştı. Hele hele oturduğu ev kendinin değilse bir emeklimiz kira ödemek zorunda kalıyorsa onun temel gıda ihtiyaçlarını bile karşılaması artık imkansız.

Yunusemre Belediyespor Başkanı 19 Mayıs'ı kutladı Yunusemre Belediyespor Başkanı 19 Mayıs'ı kutladı

Hiç kimse bu iktidara mahkum değil. Güç bizde, irade milletin iradesi. Sandıkta bu millet iradesini açıkça ortaya koyduğu anda bu millet hükümet iktidara sarı kart gösterir. Onun için biz zaten cebimizde sürekli sarı kart taşırız. Diyoruz ki seçimlerden çıkacak sonuç mutlaka bir sarı kart olmalıdır.

Ben bunu gösterince başkan niye kırmızı kart vermiyorsun. Diyorum ki o öbür cebimde saklı. Çünkü hükümete bir sonraki seçimlerde değiştireceğiz unutmayalım. Kırmızı kart bin sonraki seçimde iktidar değişeceği zaman kırmızı kart gösterilecek.” 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Manisa’da Açıklamalar Yaptı (3)E6Ecff69 0037 41D6 8354 F39Aef72F585Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Manisa’da Açıklamalar Yaptı (8) 

Muhabir: RESULENUR KANTAR