Ege Bölgesi dikkat! Meteorolojiden zirai don uyarısı Ege Bölgesi dikkat! Meteorolojiden zirai don uyarısı

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD), “Doğayı yaşat ki, İnsanlık yaşasın!” temasıyla İzmir Şirince’de gerçekleştirdiği Doğaya Dönüş Kampında bir araya geldi. Campego’nun eğitmen sponsorluğunda gerçekleşen kampta dernek üyelerinin birbirinden değerli atölyeler yaparak doğanın, insan yaşamı ve psikolojisi üzerindeki öneminin dikkat çekti.

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD) Başkanı Serdar Bozyaka, yapılan kampın hedefi dernek olarak doğanın insan psikolojisi üzerindeki etkisine dikkat çekmek ve dernek üyelerinin takım olmayı amaçladıklarını belirtti. Bozyaka;

“Geçtiğimiz hafta sonu Manisa Genç İş İnsanları Derneği üyelerimizle İzmir Şirincedeki doğa ile iç içe olan otelimizde buluştuk. Yönetim kurulu üyemiz sayın Mehmed Akif Germiyanoğlu’nun eğitim ve eğitmen desteği ile kampımızda doğa yürüyüşünden psikoloji atölyelerine kadar birçok etkinlik yaptık. Hepsi çok keyifli ve öğreticiydi. Kampımıza katılan tüm dernek üyelerimiz beklentilerinin üstünde olumlu dönüşlerle kamptan ayrıldılar.

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD) olarak yapacağımız birçok projeden birisi olan doğa kampımızın devamı gelecektir. Takipte kalın” dedi.

“Doğayı Yaşat Ki, İnsanlık Yaşasın!” (2)

"Doğadan hızla uzaklaştık"

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD) yönetim kurulu üyesi ve Campego Psikoloji Gelişim Temelli Doğa Kampları kurucusu Mehmed Akif Germiyanoğlu;

“Geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş olduğumuz kampımız oldukça verimli geçti. Katılan tüm üyelerimiz olumlu duygular ile kamptan ayrıldılar. Bir psikolojik danışman ve bir doğa aşığı olarak doğanın insan üzerindeki etkisi çok büyük. Kampımızdaki atölyelerimizin hepsinde odak noktamız doğanın insan üzerindeki iyileştirici ve geliştirici gücünü hissettirip takım olma bilincini fark ettirmekti.

Toplum ve insanlık olarak doğadan hızla uzaklaştığımız ve doğanın değerini hala fark edemediğimiz şu an ki Dünya’da kampımız gibi buluşmaların sıklaştırılıp toplum olarak “Doğayı yaşat ki, İnsanlık yaşasın!” temamızı üst düzey bir bilişsel çaba haline getirmek en büyük dileğimdir” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ