Manisa Ticaret Borsası TOBB Genel Kurulu’nda Manisa Ticaret Borsası TOBB Genel Kurulu’nda

Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığına Fehmi Taşkın atandı. Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Uyanık imzalı atama belgesini Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanlığına atanan  Fehmi Taşkın’a parti il binasında teslim etti. Demokrat Parti Manisa İl Başkanı İdris Mecek  “Partimize ve Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.
İl Başkanı İdris Mecek yaptığı konuşmada “Yunusemre İlçe Başkanlığına  Fehmi Taşkın atandı.  Fehmi  Taşkın başkanım Yunusemre ilçemizde büyük gayreti ile büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Demokrat parti bayrağını  Yunusemre’’de daha güçlü dalgalandıracaktır. Demokrat parti olarak yerel seçimlerde daha güçlü çıkarak vatandaşımızın umudu olmaya devam edeceğiz. Geçmişte Demokrat parti birçok hizmetlere imza atmış milletin umudu olmuş. Günümüzdeki sıkıntıları çözmek için vatandaşın tercihi Demokrat Parti olacaktır. Tüm ilçelerimizde adaylar çıkararak güçlü bir şekilde Manisa’da yeniden Demokrat Partinin bayrağını dikeceğiz. Vatandaşımızın takdiri ve desteği ile ilçe belediyelerini alarak milletimize eskiden olduğu gibi vatandaşımızın ayağına hizmeti götürerek mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlayacağız. İnanıyoruz ki Demokrat Parti Manisa’da yeniden şaha kalkacak birlik beraberlik ve kardeşlik içinde bütün vatandaşlarımızı bir araya getirerek, vatandaşımızın sorunlarını çözmeye devam edecektir. Her zaman bizim 1. görevimiz vatandaşımızın ihtiyaçlarını tespit etmek onları acilen yerine getirmektir. Demokrat Parti dün olduğu gibi bugünde bu kadroları yapabilecek deneyime ve güce sahiptir. Manisa’da bu birliği ve beraberliği kurarak Manisa’yı diğer illerden öne çıkararak yaşanabilir Manisa olarak yolumuza devam edeceğiz. Sıkıntılar büyük, çözüm yollarını bilmekteyiz. Seçim dönemi geldiğinde bu projelerimizi vatandaşımıza anlatmaya devam edeceğiz.  Genç dinamik Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile birlikte inşallah Manisa’da yeniden Demokrat Parti’yi şahlandıracak millete hizmet yapmaya devam edeceğiz. Yunusemre İlçe Başkanlığına atanan Fehmi Taşkın başkanıma başarılar diliyorum” dedi.
HEDEFİM BELLİ
Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fehmi Taşkın ise hedefinin Yunusemre Belediyesi kazanmak olduğunu söyledi. Başkan Fehmi Taşkın; ”Beni bu göreve layık gördüğü için Demokrat Parti Manisa İl Başkanımız İdris Mecek başkanıma teşekkür ederim. Demokrat Parti bayrağımızı Yunusemre ilçemize dikmek istiyorum. Seçime kısa bir süre kaldı. Yunusemre teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışacağız. Yunusemre teşkilatı olarak yerel seçimlerde hedefimize ulaşacağız”  dedi.

[ilgili-haber=32847]