Göreve başladığı ilk günden beri Manisalılarla iç içe olan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, vatandaş buluşmalarına devam ediyor.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (12)

Fahri Aktaş bu zamana kadar birçok mahalleyi ve esnafı ziyaret etti. Geçtiğimiz gün de Şehzadeler ilçesinde bulunan Utku Mahallesi'nde, mahalle muhtarı Ahmet Şahin ile birlikte esnafla buluştu.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (11)

Utku Mahallesi'nde vatandaşın ve esnafın sorununu birebir dinleyen Aktaş, burada halkla sohbet edip çay içti.

Aktaş, muhtar Ahmet Şahin'den mahalle hakkında bilgi alırken mahalleli de Emniyet Müdürü Aktaş'a oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Manisa'da Megane marka dizel 2006 model araç ihaleye çıktı Manisa'da Megane marka dizel 2006 model araç ihaleye çıktı

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (13)

İşte Fahri Aktaş'ın Utku Mahallesi ziyaretinden kareler:

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (14)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (9)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (10)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (7)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (8)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (3)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (4)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (5)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (19)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (1)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (2)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (16)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (17)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (18)Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Utku Mahallesi'nde Esnaf Ile Buluştu (15)

Muhabir: HABER MERKEZİ