Saruhanlı’da ilçe merkezinde; Cumhuriyet Mahallesi, Türkcan Sokak, Gürbüz İpek Sokak, Hürriyet Caddesi ve Akar Sokak arasında bulunan alanda 3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesi uygulaması tamamlandı. Söz konusu alanda Tescil edilen Tapuların hak sahiplerine dağıtımını ise Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı tarafından yapıldı. 

Söz konusu alanda çalışmaların Saruhanlı eski başkanlarından AK Partili Hüseyin Yaralı tarafında başlatıldığını vurgulayan eski Başkan Zeki Bilgin, 2019-2024 yılları arasında kendi görev döneminde sonuçlandığını belirtti.

Eski başkana teşekkür etti

Eski Başkan Bilgin açıklamasında, 

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye  kaldırıldı MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

“Seçimlerden 15/20 gün önce askıya çıkmış ve son olarak hak sahiplerine tapuları dağıtmak mevcut başkana kalmıştır. Hak sahiplerine ve Saruhanlımıza hayırlısı olsun. Geçmiş dönemde bu süreci başlatan Hüseyin Yaralı’ya da teşekkürler.” İfadelerine yer verdi.

“Bizler yaptık, sizlere açılışlarını yapmak”

Saruhan mahallesi Yediemin parkı/Beyler parselleri adaları da şuan askıdan indiğini belirten Bilgin, bu alanlarda hak sahiplerinin de tapularını alacaklarını ifade etti. Bilgin, son olarak şu ifadelerde bulundu:

“Cumhuriyet mahallesi Hürriyet Caddesi/Uğur Mumcu parkı arasındaki ada imar düzenlemesi de orada bulunan hak sahibi talebi doğrultusunda mahkeme karar verdi, hayırlısı olsun. Bizler yaptık, sizlere açılışlarını yapmak ve hak sahiplerine tapularını dağıtmak kalıyor.” 
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK