Önceki dönem Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgi, AK Partili Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’ya ateş püskürdü. 

Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci Belediye Başkanını ziyaret etti Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci Belediye Başkanını ziyaret etti

“Emekçilerin maaşlarını ödedin mi? “

Saruhanlı Belediyesi’nde bu ay personel maaşlarının ödenmediği iddia edildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bilgin, 

“Geçen ay işçi personelin maaşlarını kredi ile, otopark parasıyla tamamlayıp hesaplara yatırdık. Para vardı maaşları ilk ay ödediniz. Şimdi durum nedir? Alın teri ile çalışan emekçilerin maaşlarını ödedin mi?  Bütün Saruhanlı konuşuyor ikinci ayda patladılar diye. Bu işler böyle nasıl bulursan bulacaksın maaşta ödeyeceksin hizmette edeceksin. Millet aldığı hizmete bakar desteği nasıl bulduğuna değil.” ifadelerine yer verdi.

“Plan bütçe komisyonuna gönderdin?”

“Belediyeler kredide çeker, satışta yapar bunlar doğal şeyler.” İfadelerinde bulunan Zeki Bilgin Plan Bütçe Komisyonu’na da değindi. Bilgi son olarak şu ifadelerde bulundu:

“Kendi belediyelerinize, iktidara mübah bizlere suçmuş gibi göstermeniz algı yapmanızda bir o kadar yanlıştır. CHP gurubunun geçmişte alınan satış yetkilerinin kaldırılması önergesini neden Plan bütçe komisyonuna gönderdin? Doğru tek diyorsun fakat iptal oylaması yaptırmıyorsun, çok bilen küçük adam’ı dinleyip komisyona havale ediyorsun. İnşallah önümüzdeki haziran meclisine kadar Kumkuyucak parselini veya başka bir yerleri satmazsınız.! Unutmadan Akhisar belediyesinden aldığımız hasta nakil ambulansı nerelerde?” 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK