CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kırkağaç ve Sarıgöl ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında kadınları da unutmayan Zeyrek, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla hazırladığı çeşitli hediyeleri, çiçeklerle beraber kadınlara dağıttı. kazanması halinde kadınlar için hazırladıkları projeleri anlattı. 

Deniz Feneri Derneği Geçici Giyim Mağazası Manisa'da açıldı Deniz Feneri Derneği Geçici Giyim Mağazası Manisa'da açıldı

Kadınların yılın her günü hatırlanması gerektiğini altını çizen Zeyrek, meslek fabrikaları kurarak kadın istihdamını arttıracağını belirtti.

Ferdi Zeyrek, Kadın Istihdamını Arttıracak3

‘Anne Kart’ uygulamasından da bahseden Zeyrek,

“Başlatacağımız Anne Kart uygulaması ile 0-5 yaş arası çocuğu olan annelere ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacağız. Kadın sığınma evlerinin sayısını arttırarak şiddete maruz kalan kadınlarımızın yanında olacağız. Kuracağımız Aile Danışma Merkezleri ile ailelere ücretsiz uzman desteği sağlayacağız. Belediyemize ait kreşlerimiz olacak, böylece kadınların üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifleteceğiz. Kadınlarımızın toplumsal hayatta daha fazla var olması için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız. Yılın sadece bir günü değil, her günü hatırlanması gereken kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." şeklinde konuştu.
 

Ferdi Zeyrek, Kadın Istihdamını Arttıracak2Ferdi Zeyrek, Kadın Istihdamını Arttıracak1

Kaynak: RESULENUR KANTAR