Manisa Dostlar Meclisi, her hafta konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Manisalı Başkan Adaylarını konuk eden Dostlar Meclisi'nin bu haftaki misafiri ise CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek oldu.

Aynı zamanda Dostlar Meclisi'nin de bir üyesi olan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, meclis üyelerine Manisa'da gerçekleştireceği projelerini anlattı. Köylerdeki vatandaşların sorunlarına ve otobüslere değinen zeyrek, Manisa için çalışacağını dile getirdi ve Dostlar Meclisi üyelerinin taleplerini dinledi.

Ferdi Zeyrek Manisa Dostlar Meclisi'nin Konuğu Oldu (1)

"Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz"

Hiçbir ayrım gözetmeden mecliste herkesin ağırladığındığını vurgulayan Manisa Dostlar Meclisi sözcüsü Cihan Canuyar konuşmasında,

"Manisa’da din, dil, ırk ve şehircilik ayrımı olmaksızın herkes platformumuza katılabilir. Çalışmalara destek verebilir. Manisa'da bulunan tüm STK ve dernekler ile irtibat halindeyiz. Manisa’ya bir değer katmak için uğraşıyoruz. Herkese kapımız, gönlümüz, açıktır. Hiçbir siyasi partiye bağlı değiliz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Manisa Dostlar Meclisine tüm siyasi partilerin belediye başkan adayları katılabilir ve kendilerini  projelerini anlatabilir. Bu haftada konuğumuz CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek oldu ve projelerini anlattı." sözlerine yer verdi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR