Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziayertlerine devam ediyor.

Ziyarette vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir’de artık bir değişimin gerekli olduğunu vurguladı.  

“HALKIN SORUNUNU DİNLEYİN”

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek’i gören bir vatandaş,

“Bak şimdi 2-3 sene önce Ergün başkanın yanına gittim. Başkanın binaya girdiğini gördüm.  Beni görüştürün sorunum var dedim ama sorunumu çözer ama çözmez. Ergün Başkanın girdiğini gördüm ama beni almadılar.  Ya ben insanım! O da bir insan.  Beni dinlemek zorunda.  Sonra çıktım dışarıya. Başkan makam arabasına binip gitti. Halkın sorununu dinleyin! Dinleyin yavrum ya” dedi. 

“HİÇ GÖREMEYENLER VAR”

Cengiz Ergün’e yönelik sitemini dile getiren vatandaşa Ferdi Zeyrek de,

“Abla sen yine iyisin görebilmişsin Cengiz Ergün’ü hiç göremeyenler var” ifadelerini kullandı. 

“KÖŞELERE DE KENDİ DAMATLARINI KOYMUŞ”

Bir diğer vatandaş da,

“Suya zam.  Ona zam buna zam. Ondan sonra yok futbol takımına aktar. Yok bilmem nereye aktar.  Köşelere de kendi damatlarını koymuş.  Ne güzel hayat. Bizden destek size gayret” dedi. 

“KİMSEYİ KAPIMIZDAN GERİ ÇEVİRMEYECEĞİZ”

Bunun üzerine Ferdi Zeyrek de,

“Biz bu düzeni değiştireceğiz. Büyükşehir’deki liyakatsızlığa da son vereceğiz. Manisa Büyükşehir’de köklü bir değişim yapacağız. Bizim kapımız her gelen vatandaşımıza açık olacak. Kimseyi kapımızdan geri çevirmeyeceğiz.  Gizli kapılar ardında dolap çevirenlerin devri 31 Mart’ta bitecek.”

Kaynak: Canan Sürgit