Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, katıldığı televizyon programında SMA hastası bebekleri gündeme getirmişti. Seçimi kazanmaları durumunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına, her türlü desteği sağlayacaklarını söyleyen Zeyrek, sosyal medya hesabından SMA hastası bebeğin videosunu paylaştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, geçen akşam Kazım Karabekir Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, Nurlupınar bölgesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Zeyrek SMA hastası Ahmet Cahit bebeğin ailesine destek sözü verdi.

Demirci’de TAKEP'nin  ilk enginar hasadı yapıldı Demirci’de TAKEP'nin ilk enginar hasadı yapıldı

Ferdi Zeyrek’ten Sma Hastası Bebeklerin Sesi Oldu

Manisalı vatandaşlara seslendiler

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay ile birlikte sosyal medya hesabından SMA hastası Ahmet Cahit bebeğin videosunu paylaştı.

SMA hastası bebek için Manisalara seslenen Ferdi Zeyrek,

“Bugün Nurlupınar’dayız. Ahmet Cahit bebeğimizin Tip-1 SMA hastası olduğunu öğrendim. Allah’ım öncelikle ona şifa versin. Türkiye’de yaklaşık 1.300 kadar SMA hastamız var. Onlara yardım etmek, onların yanında olmak bizlerin boynunun borcu olacak. Kendilerinin valilikten izinleri de var. Ben hem bireysel olarak hem de çevremdeki herkes adına kendilerine destek olacağımıza söz veriyorum. Sizden de desteklerinizi istiyorum. Ahmet Cahit bebeğimize sahip çıkalım. Onlar bizim canımız” ifadelerini kullandı.

Ferdi Zeyrek’ten Sma Hastası Bebeklerin Sesi Oldu (1)

“Hepinizin desteklerini bekliyoruz”

Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay,

“Ahmet Cahit bebeğimiz 56 günlük ve yaklaşık 50 gündür SMA ile savaşıyor. 2 gün önce valilik izinleri onaylandı. Hepinizin desteklerini bekliyoruz. Biz canhıraş bir şekilde destek olacağız, ancak hepimizin desteği ile Ahmet Cahit bebeği kurtarabiliriz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.”

Muhabir: RESULENUR KANTAR