Muradiye Mahallesi'nde seçim düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüyle başlayan program Belediye Önü Meydanında son buldu. Muradiyeli, Balaban ve Zeyrek'e destek vermek için bayrağını kaparak sokağa taştı.

Mesir Festivali kortej yürüyüşü başladı Mesir Festivali kortej yürüyüşü başladı

Ferdi Zeyrek Ve Semih Balaban'dan Muradiye'de Miting Gibi Halk Buluşması (3)

Yüzlerce kişiden oluşan korteje vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.

Muradiye'deki halk buluşmasına Ferdi Zeyrek ve Semih Balaban'ın dışında CHP İl Başkanı İlksen Özalper, İlçe Başkanı Mehmet Arslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Koca, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ferdi Zeyrek Ve Semih Balaban'dan Muradiye'de Miting Gibi Halk Buluşması (1)

Fener Alayı yürüyüşünün ardından meydanda toplanan Muradiyelilere, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban ve İl Başkanı İlksen Özalper seslendi.

Balaban projelerinden bahsetti

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce Muradiyeliye, projelerinden bahsetti.

Muradiye'nin sorunlarını bir bir çözeceğinin sözünü veren Balaban, Celal Bayar Üniversitesi kampüs yolunun doğusunda bulunan alanda kuracağı Kentpark Projesi'nin detaylarını anlattı.

Ferdi Zeyrek Ve Semih Balaban'dan Muradiye'de Miting Gibi Halk Buluşması (2)

Balaban, Muradiye'ye dair özel projelerinin olduğunu belirterek, mahalleye bir kütüphane, düğün salonu, taziye evi, gençlerin kullanabileceği ve sosyalleşebileceği spor sahaları yapacaklarını dile getirdi.

Ferdi Zeyrek Ve Semih Balaban'dan Muradiye'de Miting Gibi Halk Buluşması (7)

"Gençlere sahip çıkan geleceğe sahip çıkar"

Balaban son olarak gençleri uyuşturucu batağından kurtaracağını söyleyerek,

"Gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlere sahip çıkan geleceğe sahip çıkar." diyerek sözlerini tamamladı.

Yoğun seçim temposuna bir an olsun ara vermeyen Ferdi Zeyrek, Muradiye'den ayrılarak Gülşah Durbay ile birlikte Nurlupınar'daki halk buluşmasına katıldı.

Ferdi Zeyrek Ve Semih Balaban'dan Muradiye'de Miting Gibi Halk Buluşması (4)Ferdi Zeyrek Ve Semih Balaban'dan Muradiye'de Miting Gibi Halk Buluşması (5)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK