Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, gittiği yerlerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

G F M01Z5 Xo A Ek Y0A

Zeyrek, son olarak ziyaret ettiği Akhisar’ın Akselendi mahallesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Zeyrek’e ziyaret sırasında Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu eşlik etti.
Halkın isteklerinin dinleyen Zeyrek, mahalledeki  içme su borularının yenileneceğini ve ucuz içme suyuna kavuşacağını belirtti.

G F M01Z5 Wk A E M Vs

“Çalışkan Belediyecilik anlayışıyla hizmete devam edeceğiz”

Akselendi mahalesinin altyapı sorununu Zeyrek ile çözüme kavuşacağını belirten Başkan Dutlulu ise, 

“Akselendi Mahallemizin misafir olduk ve taleplerini dinledik.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ferdi Zeyrek ile birlikte Akselendi Mahallemiz altyapı sorunlarından, ömrü dolan içme suyu boru hatlarından kurtulacak ve sağlıklı, ucuz içme suyuna kavuşacak. Ferdi Başkan bunu Manisa genelinde yapacak.   Misafirperverlikleri, gösterdikleri ilgi ve güzel dilekleri için Akselendi halkımıza çok teşekkür ederim. Akselendi’de ve tüm Akhisar’da Çalışkan Belediyecilik anlayışıyla hizmete devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

G F M01Z8 W0 A Emsa

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Zeyrek, sektörel birikimlerinden faydalanarak ticaret, tarım ve sanayideki kaynaklarının verimini artıracaklarını ifade ederek, 1 Nisan'dan itibaren izleyeceği yol haritasını değerlendirdiklerini belirtti.

G F L2 Z3 S X Q A Ag8 I0G F L2 Z3 X X I A A Jee D

Kaynak: Derya Öztürk