CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in 18 Mart’a özel paylaştığı videoyu izlerken duygu dolu anlar yaşattı. Ferdi Zeyrek, videoda elinde Türk Bayrağı ile anıta doğru yürümesi izleyenleri duygu dolu anları yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, bugün seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’ya gitti. Gitmiş olduğu Turgutlu’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü kapsamında düzenlenen anma programına katıldı.

Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, tören kapsamında Turgutlu ilçesinde bulunan 50. Yıl Alanı’nda gerçekleşen çelenk sunma törenine katıldı. Ardından Turgutlu Eski Mezarlık’taki şehitliğe ziyaret gerçekleştirildi. Günün geri kalanında ise Zeyrek, Gaziler Derneği’nde buluşma gerçekleştirdi.

Ferdi Zeyrek'ten Anlamlı 18 Mart Videosu (2)

“Ey şehit torunu! Kaldır başını, selamla atanı.”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, günün anlam ve önemine uygun olarak paylaşımda bulunduğu videoda ise duygu dolu anlar yaşattığı videonun içerisinde geçen sözler şu şekilde:

“Onurlu bir ömrün, barışa doğmanın, hür yaşamanın, geleceğe umutla bakmanın duygusu işlemişse neslimize; geri dönmeyi düşünmeden şahadete koşanlar sayesinde… Ey şehit torunu! Kaldır başını, selamla atanı. Ceddin bilir. İster içerde olsun ister dışarda. Düşman önce inançla yenilir. Toprağımıza sahip çıkacak olan biziz. Manisa’dan Türkiye’ye Atamızın izindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Çanakkale’nin tüm kahramanlarına saygıyla, rahmetle, minnetle…”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in Sosyal medyada bir anda viran olan bir video haline geldi. Herkes paylaşmaya başladı.

Muhabir: RESULENUR KANTAR