31 Mart yerel seçimler CHP’nin adayı olan Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.  Bugün CHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği basın toplantısında konuşan Zeyrek, 

Özel öğrenciler doyasıya 19 Mayıs'ı kutladı Özel öğrenciler doyasıya 19 Mayıs'ı kutladı

"Hayal gibi görünen 74 yıllık bir ilki gerçekleştirdik. Manisamız, evladı olan sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e sahip çıktı. Bizim üzerimizde çok büyük bir sorumluluk vardı çünkü Genel Başkanımızı burada sekteye uğratmak için birçok müdahalede bulunuldu. Bunun karşısında dimdik duran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Başkanımıza gururla seçim sonucu iletmemizin de ayrı bir gururunu yaşıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Ferdi Zeyrek’ten Manisa’ya Adil Hizmet Sözü1

“Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz”

Seçimin sonucu birçok başlıkla değerlendirebileceğini ifade eden Zeyrek,

“Manisalı hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyordu, hizmet göstermeyenlere kırmızı kartı gösterdi. Manisa, özlem duyulan CHP'nin sosyal ve halkçı belediyeciliğine sahip çıktı ve bu emanet oyların sorumluluğunu bizlere yükledi. Bu 5 yıl boyunca çok çalışmamız gerekiyor. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 74 yıllık bir hayaldi, Manisa'da yereldeki iktidar özlemini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.” şeklinde konuştu.

“Herkese adil hizmet gelecek Manisa'da”

 Ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden hizmet edeceğinin altını çizen Zeyrek son olarak şu ifadelerde bulundu:

“Herkes bir kurtuluş istiyordu, 31 Mart gecesi sahada partili partisiz herkeste bir kurtuluş sevinci gördüm. Ben bana oy veren vermeyen herkesin Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. 1,5 milyon insanın belediye başkanı olacağım. Kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden, hangi partiye oy veriyor olursa olsun, sandığa gitsin gitmesin artık herkese adil hizmet gelecek Manisa'da " 
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK