Zaman, “Burada Türkiye’de olmamış bir şeyi başardık. Tam profesyonel turnuvadan birincilik elde etmiş bir sporcu arkadaşımızın özel izniyle altın kemeri Manisa’ya getiriyoruz. Yaklaşık 100 bin Euro değerinde olan bu altın kemer ilk kez Türkiye’ye geliyor. Buna başardığımız için çok mutluyuz” dedi. Zaman, Manisa halkını turnuvaya davet etti.

Manisa’da faaliyet gösteren Max Mothes Yönetim Kurulu Başkanı ve ortağı Gökhan Zaman basın mensuplarıyla bir araya geldi. Zaman, 6 Ağustos Cumartesi günü Muradiye Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan CFA Profesyonel K-1 Turnuvası için açıklamalarda bulundu. Örnek iş adamlığıyla ve vatandaşlara sağladığı istihdamla tanınan Gökhan Zaman'ın sponsorluğunda gerçekleşecek olan Kickboks turnuvasına sayılı günler kaldı. 18 farklı ülkeden 40 sporcunun katılacağı turnuvaya yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Canbay ve Wolker adlı şarkıcıların da sahne alacağı turnuva merakla beklenmeye başladı. Boks Gala Gecesi'nde Türkiye'nin önde gelen sporcuları da sahne alacak.

MANİSALILARI TURNUVAYA DAVET ETTİ

Gökhan Zaman, “Manisa ilimizi için uzun zamandır planladığımız ve sporcularımızın isteği doğrultusunda gerçekleşecek olan kickboks turnuvası için bir bilgilendirme yapmak istedim. 6 Ağustos Cumartesi günü CFA Profesyonel K-1 Kickboks Turnuvası düzenleyeceğiz. 40'a yakın sporcu katılacak ama biz bu sayıyı 60'a yükseltmeye çalışıyoruz. 18 farklı ülkeden sporcular katılacak. Ben ve şirketim buradaki tüm organizasyonu üstlendik. Turnuvayı herhangi bir ticari amaç gütmeden düzenliyoruz. Manisalılar güzel bir gün yaşatmak istiyoruz. Genç sporcularımızın Manisa’da hiç gerçekleşmeyen bir organizasyonda yer alacak olması çok önemli. Güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Tüm Turnuvaya renk katmak için Canbay ve Wolker adlı grubu da davet ettik. Manisa halkını bu turnuvaya davet ediyoruz” dedi.

ÖZEL İZİNLE ALTIN KEMER MANİSA’YA GETİRİLECEK

Turnuvanın ilk olarak sabah saatlerinde mücadele edecek amatör sporcularla başlayacağını ifade eden Gökhan Zaman, “O ringe çıkmanın bir heyecanını, havasını tattırmak istiyoruz. Akabinde akşam saat 7’den sonra asıl turnuvaya geçeceğiz. Burada özellikle uluslar arası turnuvalarda tanınmış sporcularımız olacak. yarı profesyonel dediğimiz turnuvayı başlatacağız. Gece 12’ye kadar sürecek. Akabinde kemer takmayla birlikte turnuvayı tamamlayacağız. Burada Türkiye’de olmamış bir şeyi başardık. Tam profesyonel turnuvadan birincilik elde etmiş bir sporcu arkadaşımızın özel izniyle altın kemeri Manisa’ya getiriyoruz. Yaklaşık 100 bin Euro değerinde olan bu altın kemer ilk kez Türkiye’ye geliyor. Buna başardığımız için çok mutluyuz” dedi. CÜNEYT HASÇELİK 

 

Editör: TE Bilisim